Аграрний тиждень. Україна
» » За підсумками земельних аукціонів, що відбулися у I кварталі 2018 року, до бюджетів Сумщини щорічно надходитиме майже 2,5 млн грн
» » За підсумками земельних аукціонів, що відбулися у I кварталі 2018 року, до бюджетів Сумщини щорічно надходитиме майже 2,5 млн грн

За підсумками земельних аукціонів, що відбулися у I кварталі 2018 року, до бюджетів Сумщини щорічно надходитиме майже 2,5 млн грн


З початку поточного року під час земельних торгів, організованих Головним управлінням Держгеокадастру у Сумській області продано право оренди 69 земельних ділянок державної власності (за межами населених пунктів) загальною площею 2 087,04 га для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

Розмір річної плати за користування земельними ділянками, визначений за результатами торгів, становить більше 2,405 млн грн, який орендарі сплачуватимуть щорічно до бюджетів місцевих рад Сумщини.

Ставка орендної плати становить  8,04-79,6% від нормативної грошової оцінки земельних ділянок.

Довідково

Земельні торги проводять відповідно до глави 21 Земельного кодексу України «Продаж земельних ділянок або прав на них на конкурентних засадах».

З детальною інформацією про земельні ділянки, права оренди на які виставлені на продаж, можна ознайомитися в розділі «Земельні аукціони» на офіційному веб-сайті Держгеокадастру.

 

https://www.kmu.gov.ua





Схожі новини
  • Кіровоградщина заробила 5,5 млн грн на землях
  • На Миколаївщині запропонують в оренду понад 4500 га сільгоспземель
  • Від продажу земельних ділянок несільськогосподарського призначення до бюджетів надійшло 131,5 млн. грн.
  • Земельні торги проводяться у чітко окреслених правових рамках без всіляких обмежень та застережень
  • На Черкащині землевласникам виплачено 717 млн. грн. орендної плати

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.