Аграрний тиждень. Україна
» » CRISPR - ГЕНЕТИЧНО МОДИФІКОВАНА ЇЖА, ЯКА СКОРО МОЖЕ З'ЯВИТИСЯ НА ПРИЛАВКАХ
» » CRISPR - ГЕНЕТИЧНО МОДИФІКОВАНА ЇЖА, ЯКА СКОРО МОЖЕ З'ЯВИТИСЯ НА ПРИЛАВКАХ

    CRISPR - ГЕНЕТИЧНО МОДИФІКОВАНА ЇЖА, ЯКА СКОРО МОЖЕ З'ЯВИТИСЯ НА ПРИЛАВКАХ



    А ви б купували продукти, отримані в результаті CRISPR-редагування?
     
    Технологія CRISPR, яка працює шляхом пошуку, а потім заміни, редагування або видалення генетичної послідовності всередині організму, в даний час тестується для виробництва сільськогосподарських продуктів в декількох країнах, включаючи США, Великобританію та Іспанію.

    DuPont Pioneer розробляє штам модифікованої CRISPR кукурудзи, яка може з'явитися на ринку вже через п'ять років.

    Британська тваринницька компанія Genus Breeding використовує CRISPR для вирощування свиней і корів, які не матимуть потреби в антибіотиках.

    Нещодавно вчені з Іспанії використовували CRISPR для редагування пшениці, щоб можна було отримувати продукти, безпечні для людей з непереносимістю глютену (клейковини).

    Але не всі в захваті від цієї перспективи. Противники ГМО роздумують як боротися з CRISPR-продуктами, які вони не хочуть бачити в розділі здорового харчування.

    Однак прогрес не чекає рішення протестуючих. Досліди по генному редагуванню в рослинництві і тваринництві за допомогою CRISPR пришвидшуються, оскільки технологія останнім часом стала менш складною і більш ефективною.


    www.freshplaza.com





    Схожі новини
  • DuPont Pioneer запустила сайт про технологію CRISPR-Cas
  • Ученые вывели свиней, которые противостоят вирусам
  • Спельта – перспективний сегмент європейського ринку
  • Нові рішення
  • Продукти харчування маркуватимуть написом «не містить глютену»

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

CRISPR - ГЕНЕТИЧНО МОДИФІКОВАНА ЇЖА, ЯКА СКОРО МОЖЕ З'ЯВИТИСЯ НА ПРИЛАВКАХ



А ви б купували продукти, отримані в результаті CRISPR-редагування?
 
Технологія CRISPR, яка працює шляхом пошуку, а потім заміни, редагування або видалення генетичної послідовності всередині організму, в даний час тестується для виробництва сільськогосподарських продуктів в декількох країнах, включаючи США, Великобританію та Іспанію.

DuPont Pioneer розробляє штам модифікованої CRISPR кукурудзи, яка може з'явитися на ринку вже через п'ять років.

Британська тваринницька компанія Genus Breeding використовує CRISPR для вирощування свиней і корів, які не матимуть потреби в антибіотиках.

Нещодавно вчені з Іспанії використовували CRISPR для редагування пшениці, щоб можна було отримувати продукти, безпечні для людей з непереносимістю глютену (клейковини).

Але не всі в захваті від цієї перспективи. Противники ГМО роздумують як боротися з CRISPR-продуктами, які вони не хочуть бачити в розділі здорового харчування.

Однак прогрес не чекає рішення протестуючих. Досліди по генному редагуванню в рослинництві і тваринництві за допомогою CRISPR пришвидшуються, оскільки технологія останнім часом стала менш складною і більш ефективною.


www.freshplaza.com





Схожі новини
  • DuPont Pioneer запустила сайт про технологію CRISPR-Cas
  • Ученые вывели свиней, которые противостоят вирусам
  • Спельта – перспективний сегмент європейського ринку
  • Нові рішення
  • Продукти харчування маркуватимуть написом «не містить глютену»

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.