Аграрний тиждень. Україна
» » Підприємства ДПЗКУ пройшли сертифікацію щодо системи НАССР
» » Підприємства ДПЗКУ пройшли сертифікацію щодо системи НАССР

    Підприємства ДПЗКУ пройшли сертифікацію щодо системи НАССР


    Відповідно до Закону Україні «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» переробні підприємства Державної продовольчо-зернової корпорації України завершили процес сертифікації на відповідність вимог ISО 22000:2007 «Системи управління безпечністю харчових продуктів».

    Про це повідомляє прес-служба ПАТ "ДПЗКУ".

     

    Впровадження системи НАССР на переробних філіях ДПЗКУ гарантує забезпечення стабільно-високої якості продукції за рахунок систематичного контролю на всіх стадіях виробництва у відповідності з міжнародними нормами. Також це дозволить підприємствам зміцнити довіру споживачів, замовників і органів нагляду, покращити ділову репутацію та імідж філій, розширити мережу споживачів переробної продукції (борошна, пластівців, комбікормів та висівок) та вийти на міжнародні ринки.

    Впровадження системи НАССРє доволі тривалим процесом, який стосується всіх секторів підприємства та персоналу. Наступним кроком в ДПЗКУ планують впровадити систему НАССР на елеваторах, що зможе гарантувати безпеку українського зерна при зберіганні та транспортуванні, забезпечивши філіям додаткові конкурентні переваги та інвестиційну привабливість, а також підвищити економічний інтерес до українського збіжжя на міжнародних ринках.

    Система керування безпекою харчових продуктів НАССР(аналіз ризиків і контролю критичних точок) є одним із найнадійніших засобів захисту споживачів. Вона гарантує безпечність продукції на всьому шляху харчового ланцюжка, дає змогу виявляти усі критичні умови, які можуть вплинути на безпечність кінцевого продукту, усувати їх і контролювати.





    Схожі новини
  • Фахівці українських елеваторів вивчають систему HACCP
  • Мінагрополітики залучає експертів з впровадження системи НАССР
  • ЄС сприяє проведенню навчань майбутніх аудиторів з безпечності харчових продуктів в Україні
  • ЄС сприяє проведенню навчань майбутніх аудиторів з безпечності харчових продуктів в Україні
  • Залучення вітчизняних науковців до розробки методології HACCP поліпшить якість харчової продукції

  • Додати комментар
    Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

Підприємства ДПЗКУ пройшли сертифікацію щодо системи НАССР


Відповідно до Закону Україні «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» переробні підприємства Державної продовольчо-зернової корпорації України завершили процес сертифікації на відповідність вимог ISО 22000:2007 «Системи управління безпечністю харчових продуктів».

Про це повідомляє прес-служба ПАТ "ДПЗКУ".

 

Впровадження системи НАССР на переробних філіях ДПЗКУ гарантує забезпечення стабільно-високої якості продукції за рахунок систематичного контролю на всіх стадіях виробництва у відповідності з міжнародними нормами. Також це дозволить підприємствам зміцнити довіру споживачів, замовників і органів нагляду, покращити ділову репутацію та імідж філій, розширити мережу споживачів переробної продукції (борошна, пластівців, комбікормів та висівок) та вийти на міжнародні ринки.

Впровадження системи НАССРє доволі тривалим процесом, який стосується всіх секторів підприємства та персоналу. Наступним кроком в ДПЗКУ планують впровадити систему НАССР на елеваторах, що зможе гарантувати безпеку українського зерна при зберіганні та транспортуванні, забезпечивши філіям додаткові конкурентні переваги та інвестиційну привабливість, а також підвищити економічний інтерес до українського збіжжя на міжнародних ринках.

Система керування безпекою харчових продуктів НАССР(аналіз ризиків і контролю критичних точок) є одним із найнадійніших засобів захисту споживачів. Вона гарантує безпечність продукції на всьому шляху харчового ланцюжка, дає змогу виявляти усі критичні умови, які можуть вплинути на безпечність кінцевого продукту, усувати їх і контролювати.





Схожі новини
  • Фахівці українських елеваторів вивчають систему HACCP
  • Мінагрополітики залучає експертів з впровадження системи НАССР
  • ЄС сприяє проведенню навчань майбутніх аудиторів з безпечності харчових продуктів в Україні
  • ЄС сприяє проведенню навчань майбутніх аудиторів з безпечності харчових продуктів в Україні
  • Залучення вітчизняних науковців до розробки методології HACCP поліпшить якість харчової продукції

  • Додати комментар
    Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.