Аграрний тиждень. Україна
» » Продуктивність українських виробників яловичини та свинини зростає
» » Продуктивність українських виробників яловичини та свинини зростає

    Продуктивність українських виробників яловичини та свинини зростає


    Продуктивність українських виробників яловичини та свинини зростаєПри визначенні продуктивності підприємств, що спеціалізуються на виробництві яловичини та свинини, серед іншого, варто враховувати такі показники, як середня вага забитих тварин та середній вік. Аналітики Meat-Inform з’ясували, що в обох галузях спостерігаються позитивні зрушення стосовно показників продуктивності.

    Якщо говорити про велику рогату худобу, то середній вік голови зданої на забій з 2015 року залишається практично незмінним, а от графік середньої ваги ВРХ після двох років стабільності показує висхідні тенденції. Так, цей показник зріс на 3% до 378 кілограмів. Збільшення ваги тварин при стабільному рівні їх віку означає збільшенн продуктивності галузі.

    Що стосується виробників свинини, то тут спостерігається протилежна тенденція – середня вага тварин залишається стабільною, а от середній вік знижується. Це означає, що свині досягають ваги, необхідної для забою (більше 100-120 кілограмів) раніше. У 2013 році для цього в середньому було необхідно 330 днів, а у 2017 – вже 275 днів (-17%). Варто сказати, що зменшення середнього віку свиней на забій прогнозується й надалі, а лідери галузі вже сьогодні досягають оптимальної ваги тварин навіть за 150 днів.

     



    Схожі новини
  • Забій свиней зріс на 3,5%
  • У січні-лютому 2017-го на забій відправили 99% свиней
  • Кращий вибір батьківської лінії для виробництва свиней на забій
  • Держава виділила 67 мільйонів гривень на дотації за продану на забій худобу
  • Високоефективне виробництво свинини із застосуванням сучасних селекційних досягнень та інтенсивних технологій

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

Продуктивність українських виробників яловичини та свинини зростає


Продуктивність українських виробників яловичини та свинини зростаєПри визначенні продуктивності підприємств, що спеціалізуються на виробництві яловичини та свинини, серед іншого, варто враховувати такі показники, як середня вага забитих тварин та середній вік. Аналітики Meat-Inform з’ясували, що в обох галузях спостерігаються позитивні зрушення стосовно показників продуктивності.

Якщо говорити про велику рогату худобу, то середній вік голови зданої на забій з 2015 року залишається практично незмінним, а от графік середньої ваги ВРХ після двох років стабільності показує висхідні тенденції. Так, цей показник зріс на 3% до 378 кілограмів. Збільшення ваги тварин при стабільному рівні їх віку означає збільшенн продуктивності галузі.

Що стосується виробників свинини, то тут спостерігається протилежна тенденція – середня вага тварин залишається стабільною, а от середній вік знижується. Це означає, що свині досягають ваги, необхідної для забою (більше 100-120 кілограмів) раніше. У 2013 році для цього в середньому було необхідно 330 днів, а у 2017 – вже 275 днів (-17%). Варто сказати, що зменшення середнього віку свиней на забій прогнозується й надалі, а лідери галузі вже сьогодні досягають оптимальної ваги тварин навіть за 150 днів.

 
Meat-Inform



Схожі новини
  • Забій свиней зріс на 3,5%
  • У січні-лютому 2017-го на забій відправили 99% свиней
  • Кращий вибір батьківської лінії для виробництва свиней на забій
  • Держава виділила 67 мільйонів гривень на дотації за продану на забій худобу
  • Високоефективне виробництво свинини із застосуванням сучасних селекційних досягнень та інтенсивних технологій

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.