Аграрний тиждень. Україна
» » ДУМКА: Українські виробники все більше переймаються стратегією продажу продукції
» » ДУМКА: Українські виробники все більше переймаються стратегією продажу продукції

    ДУМКА: Українські виробники все більше переймаються стратегією продажу продукції


    Про це розповіла Тетяна Смірнова, головний аналітик Української плодоовочевої асоціації (УПОА), інформує прес-служба Асоціації.

    «Наразі можна з впевненістю сказати, що українські виробники вже не тільки замислюються над тим, як виростити продукцію, але й все більше роблять акцент на стратегії продажів, докладають зусилля для пошуку потенційних покупців як на внутрішньому ринку, так і за кордоном. Відповідно, вони все більше відвідують міжнародних виставок, конференцій та місій, а це в свою чергу сприяє надбанню нових ділових контактів та розширенню географії експорту», — каже експерт.

    Тетяна Смірнова відмітила, що тільки минулого року УПОА разом з ФАО та ЄБРР організовували бізнес-місію до країн Південно-Східної Азії, яка викликали не абияку зацікавленість серед українських аграріїв. Як результат, вже сьогодні яблука та лохину з України імпортують такі країни, як Сінгапур, Малайзія та Індонезія.

    «Але ми впевнені, що експортний потенціал України значно більший. Ми можемо досить успішно постачати овочі, зокрема тепличні томати, а також фрукти, ягоди, горіхи та навіть солодощі до Арабських країн. Тож наразі ми вже розпочали активну підготовку до нашої чергової місії — «Sweet&Fruit Trade Ukraine», яка відбудеться в Дубаї 28 березня», — каже експерт.

    Нагадаємо, ціни на плодову та ягідну продукцію в Україні змусили більшість садівників поставити на «паузу» розвиток бізнесу.

    agravery.com





    Схожі новини
  • Українські виробники яблука роблять акцент на експорт до країн Близького Сходу та Південно-Східної Азії
  • Україна вперше експортувала яблука в п'ять країн Близького Сходу за один місяць
  • Вплив на Україну зниження виробництва картоплі в Європі
  • Експорт українських яблук збільшився в 3,7 разів
  • Українські фрукти містять утричі менше нітратів, ніж закордонні – експерт

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

ДУМКА: Українські виробники все більше переймаються стратегією продажу продукції


Про це розповіла Тетяна Смірнова, головний аналітик Української плодоовочевої асоціації (УПОА), інформує прес-служба Асоціації.

«Наразі можна з впевненістю сказати, що українські виробники вже не тільки замислюються над тим, як виростити продукцію, але й все більше роблять акцент на стратегії продажів, докладають зусилля для пошуку потенційних покупців як на внутрішньому ринку, так і за кордоном. Відповідно, вони все більше відвідують міжнародних виставок, конференцій та місій, а це в свою чергу сприяє надбанню нових ділових контактів та розширенню географії експорту», — каже експерт.

Тетяна Смірнова відмітила, що тільки минулого року УПОА разом з ФАО та ЄБРР організовували бізнес-місію до країн Південно-Східної Азії, яка викликали не абияку зацікавленість серед українських аграріїв. Як результат, вже сьогодні яблука та лохину з України імпортують такі країни, як Сінгапур, Малайзія та Індонезія.

«Але ми впевнені, що експортний потенціал України значно більший. Ми можемо досить успішно постачати овочі, зокрема тепличні томати, а також фрукти, ягоди, горіхи та навіть солодощі до Арабських країн. Тож наразі ми вже розпочали активну підготовку до нашої чергової місії — «Sweet&Fruit Trade Ukraine», яка відбудеться в Дубаї 28 березня», — каже експерт.

Нагадаємо, ціни на плодову та ягідну продукцію в Україні змусили більшість садівників поставити на «паузу» розвиток бізнесу.

agravery.com





Схожі новини
  • Українські виробники яблука роблять акцент на експорт до країн Близького Сходу та Південно-Східної Азії
  • Україна вперше експортувала яблука в п'ять країн Близького Сходу за один місяць
  • Вплив на Україну зниження виробництва картоплі в Європі
  • Експорт українських яблук збільшився в 3,7 разів
  • Українські фрукти містять утричі менше нітратів, ніж закордонні – експерт

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.