Аграрний тиждень. Україна
» » В Україні може з’явитися завод з переробки солодкого перцю
» » В Україні може з’явитися завод з переробки солодкого перцю

    В Україні може з’явитися завод з переробки солодкого перцю


    Про це розповів представник компанії Ігор Андрієнко, пише agro.guide.

    За його словами, завод стане першим таким в Україні. Для переробки використовуватимуть китайський гібрид солодкого перцю. Врожай скуповуватимуть у фермерів.

    «Даний вид паприки на технічні цілі раніше ніхто не вирощував в нашій країні. І зараз є унікальна можливість створити новий попит і абсолютно новий ринок в овочевому сегменті. Це дасть сільгоспвиробнику культуру, просту в вирощуванні, зі стабільно зростаючим обсягом попиту на неї, з ціною закупівлі, прив’язаною до стабільної валюти і, що також важливо, без вимог "супермаркету" до виду готової продукції», — розповів Андрієнко.

    У 2018 року компанія провела тестове вирощування перцю в 5 областях України — Сумській, Харківській, Дніпропетровській, Запорізькій та Херсонській.

    Китайський гібрид потребує мінімільної досушки. Перець висихає прямо на стеблі, розповідає Андрієнко. Тому на дорогу сушильну лінію витрачатись не доведеться.

    Стручок такого перцю — тонкостінний. Відсоток сухих речовин в ньому доходить до 20%. Він солодкий і його можна вирощувати поряд з іншими сортами солодкого перцю без побоювання того, що у них при перезапиленні з’явиться «гіркота», додає представник компанії.

    Розрахункова рентабельність вирощування такого перцю для фермера становить близько 75%.

    «При цьому потрібно розуміти, що для нас представляє інтерес весь врожай: великі стручки і маленькі, більш насиченого кольору і ті, що не встигли його набрати, цілі і зі слідами ушкодження комахами», — підсумували в «Натур світ».

    Нагадаємо, в Україні вироблятимуть пігментований карамелізований часник.

    agravery.com





    Схожі новини
  • «Горіх Причорномор’я» вперше в Україні вироблятиме горіхове молоко
  • На технічних коноплях фермери заробляють від 100% рентабельності
  • На Донеччині з'явиться потужний завод з переробки соняшника
  • При низьких цінах на «борщовий набір» необхідно диверсифікувати виробництво – експерт
  • Мама Фірташа стане "помідорною королевою"

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

В Україні може з’явитися завод з переробки солодкого перцю


Про це розповів представник компанії Ігор Андрієнко, пише agro.guide.

За його словами, завод стане першим таким в Україні. Для переробки використовуватимуть китайський гібрид солодкого перцю. Врожай скуповуватимуть у фермерів.

«Даний вид паприки на технічні цілі раніше ніхто не вирощував в нашій країні. І зараз є унікальна можливість створити новий попит і абсолютно новий ринок в овочевому сегменті. Це дасть сільгоспвиробнику культуру, просту в вирощуванні, зі стабільно зростаючим обсягом попиту на неї, з ціною закупівлі, прив’язаною до стабільної валюти і, що також важливо, без вимог "супермаркету" до виду готової продукції», — розповів Андрієнко.

У 2018 року компанія провела тестове вирощування перцю в 5 областях України — Сумській, Харківській, Дніпропетровській, Запорізькій та Херсонській.

Китайський гібрид потребує мінімільної досушки. Перець висихає прямо на стеблі, розповідає Андрієнко. Тому на дорогу сушильну лінію витрачатись не доведеться.

Стручок такого перцю — тонкостінний. Відсоток сухих речовин в ньому доходить до 20%. Він солодкий і його можна вирощувати поряд з іншими сортами солодкого перцю без побоювання того, що у них при перезапиленні з’явиться «гіркота», додає представник компанії.

Розрахункова рентабельність вирощування такого перцю для фермера становить близько 75%.

«При цьому потрібно розуміти, що для нас представляє інтерес весь врожай: великі стручки і маленькі, більш насиченого кольору і ті, що не встигли його набрати, цілі і зі слідами ушкодження комахами», — підсумували в «Натур світ».

Нагадаємо, в Україні вироблятимуть пігментований карамелізований часник.

agravery.com





Схожі новини
  • «Горіх Причорномор’я» вперше в Україні вироблятиме горіхове молоко
  • На технічних коноплях фермери заробляють від 100% рентабельності
  • На Донеччині з'явиться потужний завод з переробки соняшника
  • При низьких цінах на «борщовий набір» необхідно диверсифікувати виробництво – експерт
  • Мама Фірташа стане "помідорною королевою"

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.