Аграрний тиждень. Україна
» » В Україні запрацює нову система контролю якості сирого молока
» » В Україні запрацює нову система контролю якості сирого молока

В Україні запрацює нову система контролю якості сирого молока


Про це голова Держпродспоживслужби Володимир Лапа під час семінару з підвищення обізнаності щодо контролю якості та безпечності сирого молока, рамкових умов для забезпечення простежуваності та прозорості.

Володимир Лапа відзначив, що впровадження у рамках даної концепції спеціального модуля системи контролю якості молока у рамках тестування пілотного проекту дозволить і переробникам молока, і підприємствам ознайомлюватися із результатами, які стосуються партій молока, які вони постачають чи закуповують.

За його словами, це дозволить забезпечити високу якість вхідної сировини.

Також він відзначив, що наразі відбувається погодження деталей реалізації даного пілотного проекту в різних областях – логістика, доставка зразків.

Як наголосив Володимир Лапа, за результатами цього пілотного проекту будуть визначатися шляхи впровадження даної системи в національному масштабі.

Довідка:

Швейцарсько-український проект з безпеки молока націлений на те, щоб забезпечити належний контроль якість молока серед виробників. Пілотний проект був запущений у Вінницькій, Миколаївській, Полтавській та Харківській областях і заснований на узгодженому взаємодії між операторами ринку, акредитованими лабораторіями та територіальними органами Держпродспоживслужби.

agravery.com





Схожі новини
  • В Україні розробили пілотний проект щодо контролю сирого молока на території чотирьох областей
  • Держпродспоживслужба та проект Safoso спільно розробили пілотний проект щодо контролю сирого молока на території чотирьох областей
  • Проект ЄС із вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні прозвітував про роботу за останні півроку
  • ПІЛОТНА ПРОГРАМА КОНТРОЛЮ СИРОГО МОЛОКА
  • Розпочався перший консультативний семінар із впровадження пілотної програми державного контролю сирого молока

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.