Про це нам повідомив заступник директора з питань сировини Олександр Нікішин.
Вже сьогодні на заводі активно співпрацюють з сільгосппідприємствами-партнерами та намагаються визначитись із кількістю посівних площ цукрового буряка.
«У сезоні 2019 року ми плануємо вийти на посіви цукрового буряка не менші як минуло річ, є всі передумови для їх збільшення. На сьогодні ще є невизначеність певних господарств, тому й такий розбіг у площах. Звичайно, що на все це впливає і ціна цукру, а також складових, які потрібно вкладати в отримання хорошого врожаю», – запевняє Олександр Нікішин.
На Гнідавському цукровому заводі переконані, що говорити про врожаї поки що зарано, адже на врожайність «солодкого кореню» впливає дуже багато чинників, зокрема й належні погодні умови. Однак на заводі переконують, що готові переробити стільки сировини, скільки виростять підприємства-партнери.
Довідка:
ПАТ «Гнідавський цукровий завод» — лідер цукрової галузі Волині і Західної України. Підприємство створило національну цукрову торговельну марку — ТМ «Солодко», під якою продукція ПАТ «Гнідавський цукровий завод» виробляється і фасується з 2003 року.
agravery.com