Аграрний тиждень. Україна
» » Голова Держпродспоживслужби Володимир Лапа відповів на телефонні дзвінки громадян
» » Голова Держпродспоживслужби Володимир Лапа відповів на телефонні дзвінки громадян

Голова Держпродспоживслужби Володимир Лапа відповів на телефонні дзвінки громадян


26 березня 2019 року відбулася пряма телефонна лінія Кабінету Міністрів України за участю Голови Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Володимира Лапи.

Громадяни, які телефонували на пряму урядову лінію, скаржилися на порушення їх прав у сфері безпечності харчових продуктів, недотримання санітарного  законодавства у закладах громадського харчування. Також питання стосувалися ветеринарного контролю різних груп імпортованого товару, знищення карантинних об’єктів, дотримання вимог щодо куріння в громадських місцях, порушення шумового режиму тощо.
Володимир Лапа надав ґрунтовні роз’яснення з кожного питання. З деяких звернень дано доручення здійснити перевірки щодо порушення чинного законодавства.





Схожі новини
  • 26 березня на прямій телефонній лінії - Держпродспоживслужба
  • За порушення законодавства в сфері безпечності харчових продуктів рибопереробне підприємство притягнуто до відповідальності
  • 21 лютого - публічний звіт Голови Держпродспоживслужби Володимира Лапи
  • У 2018 році Держпродспоживслужба виявила майже на 40 відсотках перевірених об’єктів порушення санітарного законодавства
  • Удосконалене законодавство дозволить українцям харчуватися якісними і безпечними продуктами

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.