Платформа масових відкритих онлайн-курсів «Prometheus» спільно з Міністерством аграрної політики та Державною службою України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів розробили навчальний курс «Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач».
Курс присвячений питанням створення безпечних харчових продуктів з точки зору українського законодавства. Що це означає?
В Україні впроваджена європейська модель контролю над якістю та безпечністю харчів – НАССР (Hazard Analysis and Critical Control Point), яка дозволяє аналізувати та контролювати небезпечні фактори хімічного, мікробіологічного та фізичного походження від сировини до обігу та споживання готової продукції.
Цей курс простою мовою пояснює непрості питання:
– що таке нове харчове законодавство України;
– що харчове законодавство дає бізнесу та споживачам;
– хто такі оператори ринку;
– що таке простежуваність у харчовому законодавстві;
– що таке НАССР та як його правильно читати.
Цей курс стане у пригоді усім – представники бізнесу дізнаються, які нові вимоги тепер ставляться перед ними, фахівці державного сектору в харчовій галузі отримають пояснення їхньої рутинної роботи у цікавій манері. А кожен українець зможе довідатись, як отримати безпечний харчовий продукт.
Реєструйтесь на курс та довідайтесь про все, що стосується наших щоденних продуктів!
Зареєструватися можна за формою, яку ви знайдете за посиланням ТИЦЬ.
Реєстрація стартує о 12:00 08.04.2019. Запрошуємо усіх охочих.
Ознайомитися з коротким описом курсу.