Аграрний тиждень. Україна
» » В Україні стартує безкоштовний навчальний курс для бізнесу, присвячений особливостям впровадження НАССР в Україні
» » В Україні стартує безкоштовний навчальний курс для бізнесу, присвячений особливостям впровадження НАССР в Україні

    В Україні стартує безкоштовний навчальний курс для бізнесу, присвячений особливостям впровадження НАССР в Україні


    Платформа масових відкритих онлайн-курсів «Prometheus» спільно з Міністерством аграрної політики та Державною службою України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів розробили навчальний курс «Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач».

    Курс присвячений питанням створення безпечних харчових продуктів з точки зору українського законодавства. Що це означає?

    В Україні впроваджена європейська модель контролю над якістю та безпечністю харчів – НАССР (Hazard Analysis and Critical Control Point), яка дозволяє аналізувати та контролювати небезпечні фактори хімічного, мікробіологічного та фізичного походження від сировини до обігу та споживання готової продукції.

    Цей курс простою мовою пояснює непрості питання:

    – що таке нове харчове законодавство України;

    – що харчове законодавство дає бізнесу та споживачам;

    – хто такі оператори ринку;

    – що таке простежуваність у харчовому законодавстві;

    – що таке НАССР та як його правильно читати.

    Цей курс стане у пригоді усім – представники бізнесу дізнаються, які нові вимоги тепер ставляться перед ними, фахівці державного сектору в харчовій галузі отримають пояснення їхньої рутинної роботи у цікавій манері. А кожен українець зможе довідатись, як отримати безпечний харчовий продукт.

    Реєструйтесь на курс та довідайтесь про все, що стосується наших щоденних продуктів!

    Зареєструватися можна за формою, яку ви знайдете за посиланням ТИЦЬ.

    Реєстрація стартує о 12:00 08.04.2019. Запрошуємо усіх охочих.

    Ознайомитися з коротким описом курсу.





    Схожі новини
  • Підприємства ДПЗКУ пройшли сертифікацію щодо системи НАССР
  • ЄС навчив українських виробників нести відповідальність за безпечність харчових продуктів
  • ЄС сприяє проведенню навчань майбутніх аудиторів з безпечності харчових продуктів в Україні
  • ЄС сприяє проведенню навчань майбутніх аудиторів з безпечності харчових продуктів в Україні
  • Мінекономрозвитку ініціює реалізацію в Україні держпрограми управління якістю

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

В Україні стартує безкоштовний навчальний курс для бізнесу, присвячений особливостям впровадження НАССР в Україні


Платформа масових відкритих онлайн-курсів «Prometheus» спільно з Міністерством аграрної політики та Державною службою України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів розробили навчальний курс «Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач».

Курс присвячений питанням створення безпечних харчових продуктів з точки зору українського законодавства. Що це означає?

В Україні впроваджена європейська модель контролю над якістю та безпечністю харчів – НАССР (Hazard Analysis and Critical Control Point), яка дозволяє аналізувати та контролювати небезпечні фактори хімічного, мікробіологічного та фізичного походження від сировини до обігу та споживання готової продукції.

Цей курс простою мовою пояснює непрості питання:

– що таке нове харчове законодавство України;

– що харчове законодавство дає бізнесу та споживачам;

– хто такі оператори ринку;

– що таке простежуваність у харчовому законодавстві;

– що таке НАССР та як його правильно читати.

Цей курс стане у пригоді усім – представники бізнесу дізнаються, які нові вимоги тепер ставляться перед ними, фахівці державного сектору в харчовій галузі отримають пояснення їхньої рутинної роботи у цікавій манері. А кожен українець зможе довідатись, як отримати безпечний харчовий продукт.

Реєструйтесь на курс та довідайтесь про все, що стосується наших щоденних продуктів!

Зареєструватися можна за формою, яку ви знайдете за посиланням ТИЦЬ.

Реєстрація стартує о 12:00 08.04.2019. Запрошуємо усіх охочих.

Ознайомитися з коротким описом курсу.





Схожі новини
  • Підприємства ДПЗКУ пройшли сертифікацію щодо системи НАССР
  • ЄС навчив українських виробників нести відповідальність за безпечність харчових продуктів
  • ЄС сприяє проведенню навчань майбутніх аудиторів з безпечності харчових продуктів в Україні
  • ЄС сприяє проведенню навчань майбутніх аудиторів з безпечності харчових продуктів в Україні
  • Мінекономрозвитку ініціює реалізацію в Україні держпрограми управління якістю

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.