Аграрний тиждень. Україна
» » На Чернігівщині інспектори Держпродспоживслужби пройшли навчання з аудиту системи НАССР
» » На Чернігівщині інспектори Держпродспоживслужби пройшли навчання з аудиту системи НАССР

На Чернігівщині інспектори Держпродспоживслужби пройшли навчання з аудиту системи НАССР




Завершив роботу навчальний аудит потужності на відповідність вимогам законодавства щодо впровадження процедур заснованих на принципах системи аналізу ризиків, небезпечних чинників і контролю критичних точок (НАССР).

Навчання проводили експерти проекту міжнародної технічної допомоги ЄС «Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні». Захід був організований для інспекторів Держпродспоживслужби Чернігівської та Сумської областей, які в подальшому будуть здійснювати планові аудити на підприємствах свого регіону.

У рамках проведення пілотного аудиту головний державний інспектор Чернігівської області, начальник головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівської області Юрій Павлішен та інші державні інспектори відвідали пекарню на території якої змогли ознайомитися з усіма етапами виготовлення продукції.

           За результатами проведеного аудиту експерт проекту ЄС Юрій Оглашенний зазначив, що на потужності впроваджено систему НАССР, яка ідентифікує, оцінює і контролює небезпечні фактори, важливі для безпечності продукції, про що підприємству надано звіт аудиту.





Схожі новини
  • На Чернігівщині відбулися навчання щодо впровадження системи НАССР
  • ЄС навчив українських виробників нести відповідальність за безпечність харчових продуктів
  • Мінагрополітики залучає експертів з впровадження системи НАССР
  • ЄС сприяє проведенню навчань майбутніх аудиторів з безпечності харчових продуктів в Україні
  • ЄС сприяє проведенню навчань майбутніх аудиторів з безпечності харчових продуктів в Україні

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.