Завершив роботу навчальний аудит потужності на відповідність вимогам законодавства щодо впровадження процедур заснованих на принципах системи аналізу ризиків, небезпечних чинників і контролю критичних точок (НАССР).
Навчання проводили експерти проекту міжнародної технічної допомоги ЄС «Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні». Захід був організований для інспекторів Держпродспоживслужби Чернігівської та Сумської областей, які в подальшому будуть здійснювати планові аудити на підприємствах свого регіону.
У рамках проведення пілотного аудиту головний державний інспектор Чернігівської області, начальник головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівської області Юрій Павлішен та інші державні інспектори відвідали пекарню на території якої змогли ознайомитися з усіма етапами виготовлення продукції.
За результатами проведеного аудиту експерт проекту ЄС Юрій Оглашенний зазначив, що на потужності впроваджено систему НАССР, яка ідентифікує, оцінює і контролює небезпечні фактори, важливі для безпечності продукції, про що підприємству надано звіт аудиту.