Аграрний тиждень. Україна
» » Держпродспоживслужба перевірила дитсадки Вінниці щодо забезпечення ними санепідблагополуччя дітей
» » Держпродспоживслужба перевірила дитсадки Вінниці щодо забезпечення ними санепідблагополуччя дітей

Держпродспоживслужба перевірила дитсадки Вінниці щодо забезпечення ними санепідблагополуччя дітей


На виконання Плану заходів державного нагляду (контролю) на 2019 рік фахівцями Вінницького міського управління Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області проводилися планові перевірки дошкільних навчальних закладів (ДНЗ) м. Вінниця на відповідність санітарному законодавству.

Станом на 10 квітня 2019 року перевірено 13 закладів дошкільної освіти. У всіх закладах були встановлені порушення. Основні недоліки стосувалися санітарно-технічного стану приміщень пралень, харчоблоків, групових осередків; проведення дезінфекційних заходів, ведення медичної документації та оформлення технологічних карток приготування їжі.

На адреси керівників дошкільних навчальних закладів підготовлено і направлено 13 приписів щодо усунення порушення вимог санітарного законодавства та 9 - про усунення порушень вимог законодавства про харчові продукти.

Про необхідність вжиття заходів щодо забезпечення виконання деяких пропозицій, які вимагають значних капіталовкладень, проінформовано директора Департаменту освіти Вінницької міської ради, на адресу якого  направлено 5 листів.

З метою підвищення рівня знань працівників ДНЗ міста стосовно вимог чинного законодавства, фахівці Вінницького міського управління Держпродспоживслужби взяли участь у нараді та семінарі, на яких обговорювалися зазначені питання.

Під час кожної перевірки фахівцями Держпродспоживслужби активно проводилась санітарно-освітня робота.





Схожі новини
  • Держпродспоживслужба, освітяни та громадськість обговорили питання організації здорового харчування в школі
  • У 2018 році порушення у сфері ціноутворення встановлено кожною другою перевіркою
  • У 2018 році Держпродспоживслужба виявила порушення санітарного законодавства у 40 відсотках перевірених дитсадків та шкіл
  • У 2018 році Держпродспоживслужба виявила майже на 40 відсотках перевірених об’єктів порушення санітарного законодавства
  • Прокуратура виявила низку порушень у роботі органів ветеринарної медицини

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.