Аграрний тиждень. Україна
» » Держпродспоживслужба та бізнес обговорили ряд актуальних питань щодо виробництва та міжнародної торгівлі харчовими продуктами
» » Держпродспоживслужба та бізнес обговорили ряд актуальних питань щодо виробництва та міжнародної торгівлі харчовими продуктами

Держпродспоживслужба та бізнес обговорили ряд актуальних питань щодо виробництва та міжнародної торгівлі харчовими продуктами



Заступник Голови Держпродспоживслужби Ольга Шевченко та представники Американської торговельної палати обговорили ряд актуальних питань щодо виробництва та міжнародної торгівлі харчовими продуктами рослинного та тваринного походження.

Участь у зустріч також взяв директор Департаменту безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Держпродспоживслужби Борис Кобаль.

Учасники обговорили порядок видачі сертифікатів здоров’я при експорті харчових продуктів нетваринного походження, питання пов`язані з імпортом, зокрема нові вимоги до імпорту продуктів тваринного походження.

Також було обговорено процедури уповноваження лабораторій на проведення досліджень (випробування) для цілей державного контролю, тарифи на послуги лабораторій Держпродспоживслужби та уповноважених ветеринарних лікарів тощо.

Ольга Шевченко подякувала присутнім за можливість організації діалогу з бізнесом щодо важливих питань розвитку харчової промисловості.





Схожі новини
  • На Херсонщині відбудеться обговорення роботи забійних підприємств за принципами НАССР
  • Україна та Білорусь обговорили ряд питань взаємної торгівлі
  • Україна та Ірландія обговорили питання торгівлі харчовими продуктами
  • Фахівці Держпродспоживслужби та громадськість з усієї України обговорили сертифікацію вантажів з харчовими продуктами для експорту
  • Володимир Лапа обговорив із польською делегацією питання імпорту та експорту ряду товарів тваринного походження

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.