Аграрний тиждень. Україна
» » На Закарпатті фахівці Держпродспоживслужби активізували роботу з підготовки до оздоровчої кампанії у школах
» » На Закарпатті фахівці Держпродспоживслужби активізували роботу з підготовки до оздоровчої кампанії у школах

    На Закарпатті фахівці Держпродспоживслужби активізували роботу з підготовки до оздоровчої кампанії у школах



    Днями фахівців міських та районних відділів державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби в Закарпатській області провели нараду з питань здійснення державного нагляду (контролю) за закладами оздоровлення та відпочинку дітей  під час підготовки та проведення оздоровчої кампанії в 2019 році.

    Учасники заходу  детально зупинилися на вимогах нормативно-правових актів, якими необхідно керуватись при організації харчування дітей у дошкільних та навчальних закладах та визначили алгоритм дій при розслідуванні групових випадків інфекційних захворювань і отруєнь.

    Також фахівці обговорили питання відповідальності у разі виявлення порушень в організації харчування та при виникненні кишкових інфекцій чи отруєнь, відповідальності за порушення, встановлених Законом України «Про запобігання корупції» та правила етичної поведінки відповідно Закону України «Про державну службу».

    Продовженням наради став семінар у м. Хуст Закарпатської області, який провели фахівці Хустського районного управління ГУ Держпродспоживслужби в Закарпатській області спільно з представниками Управління освіти, молоді та спорту Хустської РДА за участі медичних сестер та кухарів освітніх закладів району.

    Представники Держпродспоживслужби  поінформували учасників заходу про необхідність неухильного дотримання санітарно-гігієнічних норм у шкільних їдальнях. Та наголосили про те, що у разі виявлення порушення вимог щодо безпечності харчових продуктів чи порушень санітарно-гігієнічних норм слід негайно повідомляти про такі випадки у територіальний підрозділ Держпродспоживслужби.

    Оперативне реагування фахівців дозволить вжити відповідних заходів і не допустити негативних наслідків для життя та здоров’я дітей.





    Схожі новини
  • Держпродспоживслужба перевірила дитсадки Вінниці щодо забезпечення ними санепідблагополуччя дітей
  • Держпродспоживслужба, освітяни та громадськість обговорили питання організації здорового харчування в школі
  • На Полтавщні фахівці Держпродспоживслужби обговорили питання здійснення ринкового нагляду
  • У 2018 році Держпродспоживслужба виявила майже на 40 відсотках перевірених об’єктів порушення санітарного законодавства
  • Прокуратура виявила низку порушень у роботі органів ветеринарної медицини

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

На Закарпатті фахівці Держпродспоживслужби активізували роботу з підготовки до оздоровчої кампанії у школах



Днями фахівців міських та районних відділів державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби в Закарпатській області провели нараду з питань здійснення державного нагляду (контролю) за закладами оздоровлення та відпочинку дітей  під час підготовки та проведення оздоровчої кампанії в 2019 році.

Учасники заходу  детально зупинилися на вимогах нормативно-правових актів, якими необхідно керуватись при організації харчування дітей у дошкільних та навчальних закладах та визначили алгоритм дій при розслідуванні групових випадків інфекційних захворювань і отруєнь.

Також фахівці обговорили питання відповідальності у разі виявлення порушень в організації харчування та при виникненні кишкових інфекцій чи отруєнь, відповідальності за порушення, встановлених Законом України «Про запобігання корупції» та правила етичної поведінки відповідно Закону України «Про державну службу».

Продовженням наради став семінар у м. Хуст Закарпатської області, який провели фахівці Хустського районного управління ГУ Держпродспоживслужби в Закарпатській області спільно з представниками Управління освіти, молоді та спорту Хустської РДА за участі медичних сестер та кухарів освітніх закладів району.

Представники Держпродспоживслужби  поінформували учасників заходу про необхідність неухильного дотримання санітарно-гігієнічних норм у шкільних їдальнях. Та наголосили про те, що у разі виявлення порушення вимог щодо безпечності харчових продуктів чи порушень санітарно-гігієнічних норм слід негайно повідомляти про такі випадки у територіальний підрозділ Держпродспоживслужби.

Оперативне реагування фахівців дозволить вжити відповідних заходів і не допустити негативних наслідків для життя та здоров’я дітей.





Схожі новини
  • Держпродспоживслужба перевірила дитсадки Вінниці щодо забезпечення ними санепідблагополуччя дітей
  • Держпродспоживслужба, освітяни та громадськість обговорили питання організації здорового харчування в школі
  • На Полтавщні фахівці Держпродспоживслужби обговорили питання здійснення ринкового нагляду
  • У 2018 році Держпродспоживслужба виявила майже на 40 відсотках перевірених об’єктів порушення санітарного законодавства
  • Прокуратура виявила низку порушень у роботі органів ветеринарної медицини

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.