Аграрний тиждень. Україна
» » Держпродспоживслужба підбила підсумки роботи за перший квартал
» » Держпродспоживслужба підбила підсумки роботи за перший квартал

    Держпродспоживслужба підбила підсумки роботи за перший квартал






    07 травня 2019 року відбулася колегія за результатами роботи Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів за перший квартал 2019 року та завдання на другий квартал 2019 року.

    Колегія відбулася в Головному управлінні Держпродспоживслужби в Житомирській області під керівництвом Голови Держпродспоживслужби Володимира Лапи та за участі заступника Міністра аграрної політики та продовольства Віктора Шеремети, першого заступника Голови Держпродспоживслужби Андрія Жука, заступника Голови Держпродспоживслужби Анни Андрущак, віце-президент Національної академії аграрної академії наук України Михайла Гладія, керівників головних управлінь Держпродспоживслужби в областях та місті Києві, регіональних служб державного ветеринарно-санітарного контролю та нагляду на державному кордоні та транспорті, директорів державних науково-дослідних контрольних інститутів, ДП «Агентство з ідентифікації та реєстрації тварин», ДП «Укрветсанзавод», керівників структурних підрозділів центрального апарату Держпродспоживслужби та Головного управління Держпродспоживслужби у Житомирській області.

    Під час роботи учасники колегії розглянули стан виконання рішення колегії від 01.02.2019 та ряд питань, які стосуються діяльності Служби у питаннях забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення у звітному періоді, здійснення державного нагляду у сферах безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини, реалізація державної політики у сферах карантину та захисту рослин.

    Особлива увага була приділена аналізу результатів заходів державного контролю у сферах безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини, зокрема в контексті виявлених фактів фальсифікації харчових продуктів та випадків масового отруєння тварин, а також дана оцінка організації санітарно-епідеміологічних розслідувань та вжитим за їх результатами заходам.

    Учасники колегії також торкнулися питання належного дотримання фітосанітарних вимог країн-партнерів України в міжнародній торгівлі, ефективності впровадження дослідної експлуатації програмного продукту «Єдиний реєстр ветеринарних документів», а також результатів реалізації регіональної цільової програми «Діти Прикарпаття – якісне харчування» та співпраці з органами місцевого самоврядування.

    Окремо учасники засідання проаналізували результати державного фінансового аудиту виконання бюджетних програм Держпродспоживслужбою, здійсненого Державною аудиторською службою України, та виконання рекомендацій за результатами внутрішнього аудиту ефективності використання та управління державним майном.

    У рамках колегії були заслухані доповіді із зазначених питань, дано ряд доручень щодо необхідності покращення діяльності в ряді напрямків, а також окреслені завдання та шляхи розв’язання наявних проблем у другому кварталі поточного року.

    За результатами колегії, робота Держпродспоживслужби визнана задовільною.





    Схожі новини
  • Мінагрополітики та Держпродспоживслужба подвоять зусилля у протидії загибелі бджіл
  • Проект ЄС щодо вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні підбив підсумки роботи за квартал
  • Голова Держпродспоживслужби Володимир Лапа відповів на телефонні дзвінки громадян
  • 21 лютого - публічний звіт Голови Держпродспоживслужби Володимира Лапи
  • Держпродспоживслужба посилить перевірки дитячих закладів на дотримання санітарних норм і безпечного харчування

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

Держпродспоживслужба підбила підсумки роботи за перший квартал






07 травня 2019 року відбулася колегія за результатами роботи Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів за перший квартал 2019 року та завдання на другий квартал 2019 року.

Колегія відбулася в Головному управлінні Держпродспоживслужби в Житомирській області під керівництвом Голови Держпродспоживслужби Володимира Лапи та за участі заступника Міністра аграрної політики та продовольства Віктора Шеремети, першого заступника Голови Держпродспоживслужби Андрія Жука, заступника Голови Держпродспоживслужби Анни Андрущак, віце-президент Національної академії аграрної академії наук України Михайла Гладія, керівників головних управлінь Держпродспоживслужби в областях та місті Києві, регіональних служб державного ветеринарно-санітарного контролю та нагляду на державному кордоні та транспорті, директорів державних науково-дослідних контрольних інститутів, ДП «Агентство з ідентифікації та реєстрації тварин», ДП «Укрветсанзавод», керівників структурних підрозділів центрального апарату Держпродспоживслужби та Головного управління Держпродспоживслужби у Житомирській області.

Під час роботи учасники колегії розглянули стан виконання рішення колегії від 01.02.2019 та ряд питань, які стосуються діяльності Служби у питаннях забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення у звітному періоді, здійснення державного нагляду у сферах безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини, реалізація державної політики у сферах карантину та захисту рослин.

Особлива увага була приділена аналізу результатів заходів державного контролю у сферах безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини, зокрема в контексті виявлених фактів фальсифікації харчових продуктів та випадків масового отруєння тварин, а також дана оцінка організації санітарно-епідеміологічних розслідувань та вжитим за їх результатами заходам.

Учасники колегії також торкнулися питання належного дотримання фітосанітарних вимог країн-партнерів України в міжнародній торгівлі, ефективності впровадження дослідної експлуатації програмного продукту «Єдиний реєстр ветеринарних документів», а також результатів реалізації регіональної цільової програми «Діти Прикарпаття – якісне харчування» та співпраці з органами місцевого самоврядування.

Окремо учасники засідання проаналізували результати державного фінансового аудиту виконання бюджетних програм Держпродспоживслужбою, здійсненого Державною аудиторською службою України, та виконання рекомендацій за результатами внутрішнього аудиту ефективності використання та управління державним майном.

У рамках колегії були заслухані доповіді із зазначених питань, дано ряд доручень щодо необхідності покращення діяльності в ряді напрямків, а також окреслені завдання та шляхи розв’язання наявних проблем у другому кварталі поточного року.

За результатами колегії, робота Держпродспоживслужби визнана задовільною.





Схожі новини
  • Мінагрополітики та Держпродспоживслужба подвоять зусилля у протидії загибелі бджіл
  • Проект ЄС щодо вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні підбив підсумки роботи за квартал
  • Голова Держпродспоживслужби Володимир Лапа відповів на телефонні дзвінки громадян
  • 21 лютого - публічний звіт Голови Держпродспоживслужби Володимира Лапи
  • Держпродспоживслужба посилить перевірки дитячих закладів на дотримання санітарних норм і безпечного харчування

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.