Аграрний тиждень. Україна
» » На Запоріжжі фахівці Держпродспоживслужби провели майстер-клас для школярів
» » На Запоріжжі фахівці Держпродспоживслужби провели майстер-клас для школярів

На Запоріжжі фахівці Держпродспоживслужби провели майстер-клас для школярів




Фахівці Головного управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області у рамках проектного дня Healthy lifestyle (зі здорового способу життя) провели для учнів Запорізької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів  №77 майстер-клас на тему: «Топ-10 прав покупців».

Захід проводився з метою ознайомлення  школярів з їхніми правами  щодо захисту від придбання неякісних та небезпечних товарів, послуг, шляхів отримання компенсації в  разі придбання товарів низької якості чи незадовільних послуг.

Фахівці ГУ Держпродспоживслужби в Запорізькій області детально ознайомили учнів з основними правами та обов’язками споживачів та звернули увагу на недопустимість купівлі товарів в місцях стихійної торгівлі.

Також під час обговорення фахівці Держпродспоживслужби та учні розглянули питання необхідності здачі своїх речей до комірок супермаркету, можливості візиту до магазину з домашніми тваринами. Діти отримали відповіді на питання, що робити і куди звернутися, якщо термін придатності у придбаного товару закінчився та як довести, що товар придбаний саме в цьому магазині.

Наприкінці зустрічі діти зазначили, що було цікаво та пізнавально, а з отриманими знаннями вони поділяться з друзями та рідними.





Схожі новини
  • На Івано-Франківщині обговорять питання організації роботи ринків та захисту прав споживачів при купівлі товарів на ринках
  • 19.04.2019 на Івано-Франківщині обговорять питання організації роботи ринків та захисту прав споживачів при купівлі товарів на ринках
  • Держпродспоживслужба, освітяни та громадськість обговорили питання організації здорового харчування в школі
  • На Франківщині відбудеться семінар нарада щодо питань гарантійних зобов’язань виробника та прав споживачів
  • У 2018 році Держпродспоживслужба встановила 15,6 тис. порушень прав споживачів

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.