Аграрний тиждень. Україна
» » На Черкащині пройшли навчання фахівців Держпродспоживслужби
» » На Черкащині пройшли навчання фахівців Держпродспоживслужби

На Черкащині пройшли навчання фахівців Держпродспоживслужби


Завершилися дводенні навчання інспекторів Держпродспоживслужби Черкаської та Житомирської областей, що проходили в рамках системи аналізу ризиків, небезпечних чинників і контролю критичних точок (НАССР).

У ході навчання державні інспектори вивчали, як здійснювати аудит системи  контролю безпечності харчових продуктів на практиці.

На Черкащині навчання проводилися на базі  одного із потужностей регіону. Дане підприємство постачає свою продукцію на міжнародні ринки, має впроваджену систему контролю безпечності харчових продуктів з 2011 року та отримало право на експорт до країн ЄС з 2015-го року.    

Фахівці проаналізували, як проводити перевірку критеріїв ризику на всіх етапах виробництва та на які аспекти слід звертати увагу.

Наприкінці навчання фахівці Держпродспоживслужби підбили підсумки проведеного аудиту та підготували на їх основі рекомендації.





Схожі новини
  • На Полтавщині відбувся семінар-навчання з актуальних питань діяльності Держпродспоживслужби
  • У Запорізькій області продовжуються навчання по принципам системи НАССР
  • У Запоріжжі інспектори Держпродспоживслужби пройшли навчання з аудиту системи НАССР
  • На Чернігівщині інспектори Держпродспоживслужби пройшли навчання з аудиту системи НАССР
  • Мінагрополітики залучає експертів з впровадження системи НАССР

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.