Україна та ЄС обговорили поточний стан наближення вітчизняного харчового законодавства
23 May, Розділ Новини, переглядів 2 978
21 травня 2019 року Голова Держпродспоживслужби Володимир Лапа обговорив з представниками ЄС в Україні хід адаптації українського законодавства до вимог ЄС у сфері санітарних та фітосанітарних заходів, зокрема виконання зобов’язань, передбачених Угодою про асоціацію між Україною та ЄС.
Участь у заході також взяли представники профільних структурних підрозділів Держпродспоживслужби, Мінагрополітики, Мінприроди та Міністерства охорони здоров’я України.
У рамках зустрічі учасники обговорили стан розробки та погодження нормативно-правових актів щодо безпечності харчових продуктів рослинного і тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин.
Схожі новини
Бізнес, Мінагрополітики та Держпродспоживслужба обговорили хід адаптації вітчизняного харчового законодавства до норм ЄСВолодимир Лапа та представники бізнесу обговорили хід гармонізації вітчизняного законодавства до норм ЄС у сфері фітосанітарної безпекиУкраїна та Словенія обговорили двостороннє співробітництво в сфері ветеринарних та фітосанітарних заходівУкраїна та Словаччина обговорили перспективи розвитку двостороннього співробітництва галузі безпечності харчових продуктів та ветеринаріїВолодимир Лапа обговорив із польською делегацією питання імпорту та експорту ряду товарів тваринного походження