Аграрний тиждень. Україна
» » Фахівці в сфері насінництва та розсадництва обмінялися практичним досвідом
» » Фахівці в сфері насінництва та розсадництва обмінялися практичним досвідом

Фахівці в сфері насінництва та розсадництва обмінялися практичним досвідом



З метою обміну досвідом фахівці управління фітосанітарної безпеки Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області провели навчальний семінар для спеціалістів у сфері насінництва та розсадництва з Волинської, Запорізької, Одеської, Черкаської, Херсонської та Хмельницької областей.

Під час заходу учасники разом з начальником управління фітосанітарної безпеки Тетяною Лапицькою та заступником начальника управління фітосанітарної безпеки - начальником відділу контролю в сфері насінництва та розсадництва Наталією Харіною відвідали ДП ДГ «Елітне» Інституту сільського господарства Степу НААН.

Учасники мали змогу провести попередні контрольні польові оцінювання на насінницьких посівах озимих колосових та обговорити усі тонкощі цієї процедури.

Для ознайомлення з порядком підготовки насіння сільськогосподарських культур спеціалісти побували на одному із потужностей регіону.

Підсумовуючи результати навчального семінару, учасники обговорили зміни в законодавстві у галузі насінництва та розсадництва та обмінялися практичним досвідом проведення заходів контролю.





Схожі новини
  • Фітосанітарні інспектори з різних областей обмінялися досвідом
  • Володимир Лапа та представники АСС обговорили проблеми зернової галузі
  • На Кіровоградщині відбувся семінар щодо особливостей ведення весняно-польових робіт
  • На Франківщині відбудеться семінар щодо основних вимог до здійснення господарської діяльності у сфері торгівлі ЗЗР, насінням та садивним матеріалом
  • Україна-Казахстан:шляхи співпраці у сфері фітосанітарної безпеки

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.