Аграрний тиждень. Україна
» » Україна бере участь у з’їзді Всесвітньої організації охорони здоров’я тварин
» » Україна бере участь у з’їзді Всесвітньої організації охорони здоров’я тварин

Україна бере участь у з’їзді Всесвітньої організації охорони здоров’я тварин



 У Франції триває 87-ма Генеральна сесія Світової Асамблеї делегатів Всесвітньої організації охорони здоров’я тварин (МЕБ). Україну на заході в Парижі представляє делегація на чолі з першим заступником голови Держпродспоживслужби Андрієм Жуком.


 


Щорічна Генеральна сесія Світової Асамблеї делегатів МЕБ цього року розпочалася 25 травня і триватиме до 1 червня. Захід проходить в Парижі, оскільки у цьому місті розташована штаб-квартира Всесвітньої організації охорони здоров’я тварин.
 
“Генеральна сесія триває тиждень, впродовж якого проходить ряд робочих сесій та засідань, у рамках яких країни-члени проводять двосторонні зустрічі з метою врегулювання торговельних питань. Під час даного заходу буде підніматися та обговорюватися ряд важливих питань, зокрема – епізоотична ситуація в країнах-учасницях МЕБ, перегляд та реновація основних стандартів МЕБ для раціональної їх імплементації, міжнародна торгівля.
 
Українська делегація планує взяти участь у 13-му засіданні постійно діючої Робочої Групи експертів по африканській чумі свиней країн Балтії та Східної Європи та 7-му засіданні постійно діючої Робочої Групи експертів по заразному вузликовому дерматиту великої рогатої худоби”, – повідомили в Державній службі України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.
 
Meat-Inform





Схожі новини
  • Відбулося урочисте відкриття 87-ї Генеральної сесії Світової Асамблеї делегатів МЕБ
  • Україна підтвердила свій статус країни, вільної від ящуру без вакцинації
  • Держпродспоживслужба веде діалог із бізнесом щодо вирішення актуальних питань у міжнародній торгівлі
  • Делегація України візьме участь в роботі 86-ї Генеральній сесії Світової Асамблеї Делегатів МЕБ
  • Українська делегація бере участь у 81-й Генеральній сесії Асамблеї делегатів Всесвітньої організації охорони здоров’я тварин МЕБ

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.