Аграрний тиждень. Україна
» » У Кропивницькому відбувся Всеукраїнський форум з питань впровадження системи безпечності харчових продуктів НАССР
» » У Кропивницькому відбувся Всеукраїнський форум з питань впровадження системи безпечності харчових продуктів НАССР

    У Кропивницькому відбувся Всеукраїнський форум з питань впровадження системи безпечності харчових продуктів НАССР







    У зв’язку з необхідністю обов’язкового впровадження системи НАССР при виробництві та обігу харчової продукції, в тому числі й на малих потужностях, що передбачено Законом України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», а також враховуючи численні звернення суб’єктів господарювання з цього приводу, Головне управління Держпродспоживслужби в Кіровoградській області та громадська спілка «Асоціація з інтеграції НАССР» провели Всеукраїнський форум «Євроінтеграційні зміни в українськом харчовому законодавстві. Особливості впровадження системи НАССР».

    Учасниками форуму були виробники харчової продукції, представники підприємств, закладів торгівлі та громадського харчування, ресторатори та представники навчальних та лікувально-профілактичних закладів - усього понад 850 осіб.

    Голова громадської спілки «Асоціація з інтеграції НАССР» Владислав Веремеєнко розповів про важливість впровадження системи безпечності харчових продуктів. Він зауважив, що з 20 вересня 2019 року система НАССР є обов’язковою і для малих потужностей, в тому числі постачальників та перевізників харчових продуктів, закладів громадського харчування та харчоблоків дошкільних та освітніх закладів.

    Начальник Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області Ігор Бойчук зосередився на контрольних функціях держави та відповідальності товаровиробників за безпечність харчової продукції.

    Він поінформував присутніх про результати роботи Держпродспоживслужби області в сфері контролю за безпечністю харчових продуктів.

    Серед спікерів форуму були представники різних проектів та приватних компаній, які ознайомили учасників з інноваційними підходами та нововведеннями у сфері випуску безпечного продукту, презентували актуальну літературу з контролю безпечності харчових продуктів на підприємствах з обігом харчових продуктів, надавали роз’яснення вимог нового харчового законодавства та ризик-орієнтованого підходу при перевірках.

    Тренер громадської спілки «Асоціація з інтеграції НАССР» Руслан Петренко проконсультував усіх присутніх про основні принципи та передумови системи НАССР, особливості її впровадження та дотримання під час роботи.

    Впродовж форуму всі охочі мали змогу отримати відповіді на питання та поспілкуватися з експертами. Усі учасники заходу отримали сертифікати про участь у форумі.





    Схожі новини
  • У Вінниці Держпродспоживслужба та бізнес обговорили безпечність харчових продуктів
  • У Запорізькій області продовжуються навчання по принципам системи НАССР
  • Оператори харчової промисловості до кінця 2019 року мають впровадити систему НАССР
  • Мінагрополітики залучає експертів з впровадження системи НАССР
  • Залучення вітчизняних науковців до розробки методології HACCP поліпшить якість харчової продукції

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

У Кропивницькому відбувся Всеукраїнський форум з питань впровадження системи безпечності харчових продуктів НАССР







У зв’язку з необхідністю обов’язкового впровадження системи НАССР при виробництві та обігу харчової продукції, в тому числі й на малих потужностях, що передбачено Законом України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», а також враховуючи численні звернення суб’єктів господарювання з цього приводу, Головне управління Держпродспоживслужби в Кіровoградській області та громадська спілка «Асоціація з інтеграції НАССР» провели Всеукраїнський форум «Євроінтеграційні зміни в українськом харчовому законодавстві. Особливості впровадження системи НАССР».

Учасниками форуму були виробники харчової продукції, представники підприємств, закладів торгівлі та громадського харчування, ресторатори та представники навчальних та лікувально-профілактичних закладів - усього понад 850 осіб.

Голова громадської спілки «Асоціація з інтеграції НАССР» Владислав Веремеєнко розповів про важливість впровадження системи безпечності харчових продуктів. Він зауважив, що з 20 вересня 2019 року система НАССР є обов’язковою і для малих потужностей, в тому числі постачальників та перевізників харчових продуктів, закладів громадського харчування та харчоблоків дошкільних та освітніх закладів.

Начальник Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області Ігор Бойчук зосередився на контрольних функціях держави та відповідальності товаровиробників за безпечність харчової продукції.

Він поінформував присутніх про результати роботи Держпродспоживслужби області в сфері контролю за безпечністю харчових продуктів.

Серед спікерів форуму були представники різних проектів та приватних компаній, які ознайомили учасників з інноваційними підходами та нововведеннями у сфері випуску безпечного продукту, презентували актуальну літературу з контролю безпечності харчових продуктів на підприємствах з обігом харчових продуктів, надавали роз’яснення вимог нового харчового законодавства та ризик-орієнтованого підходу при перевірках.

Тренер громадської спілки «Асоціація з інтеграції НАССР» Руслан Петренко проконсультував усіх присутніх про основні принципи та передумови системи НАССР, особливості її впровадження та дотримання під час роботи.

Впродовж форуму всі охочі мали змогу отримати відповіді на питання та поспілкуватися з експертами. Усі учасники заходу отримали сертифікати про участь у форумі.





Схожі новини
  • У Вінниці Держпродспоживслужба та бізнес обговорили безпечність харчових продуктів
  • У Запорізькій області продовжуються навчання по принципам системи НАССР
  • Оператори харчової промисловості до кінця 2019 року мають впровадити систему НАССР
  • Мінагрополітики залучає експертів з впровадження системи НАССР
  • Залучення вітчизняних науковців до розробки методології HACCP поліпшить якість харчової продукції

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.