Аграрний тиждень. Україна
» » На Житомирщині фахівці Держпродспоживслужби провели семінар для представників закладів громадського харчування
» » На Житомирщині фахівці Держпродспоживслужби провели семінар для представників закладів громадського харчування

    На Житомирщині фахівці Держпродспоживслужби провели семінар для представників закладів громадського харчування


    На Житомирщині фахівці Держпродспоживслужби провели семінар для представників закладів громадського харчування

    31 травня 2019 року у Головному управлінні Держпродспоживслужби в Житомирській області за ініціативи фахівців управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини  спільно з представниками ГО «Союз споживачів та підприємців» відбувся  семінар на тему «Впровадження системи НАССР у закладах громадського харчування, переваги стандартизації, лабораторний та державний контроль».

    Захід орієнтований на представників закладів громадського харчування, які мають на меті привести господарську діяльність у відповідність вимогам чинного законодавства, оптимізувати бізнес-процеси, підвищити довіру споживача та власне рейтинг закладу. До участі у семінарі долучились близько 100 суб'єктів господарювання області.

    Відкрив семінар перший заступник начальника Головного управління в Житомирській області Ігор Волківський, який коротко ознайомив присутніх із повноваженнями та основними напрямками  діяльності Держпродспоживслужби. Він зазначив, що сьогодні система НАССР покладена в основу управління безпечністю харчових продуктів найкращими світовими виробниками. Належна реалізація НАССР дозволяє не тільки знизити певні ризики, а ще й дозволяє значно удосконалити роботу закладів громадського харчування.

    У ході проведення семінару присутні детально розглянули законодавчі вимоги щодо впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів та особливості здійснення контролю з боку держави.

    В.о. директора Житомирської Регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби  розповіла про важливість та необхідність здійснення  державного лабораторного контролю у закладах громадського харчування, як основа дієвості впроваджених заходів системи НАССР.

    Аудитор систем управління безпечністю харчових продуктів да директор ТОВ «Тестметрстандарт» детально ознайомив присутніх з етапами та процесами впровадження системи НАССР.

    Фахівці управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини  ознайомили  присутніх про кінцеві терміни впровадження систем контролю виробництва безпечної харчової продукції.

    Захід проходив дуже активно, у форматі відкритого діалогу, учасники семінару мали змогу отримати інформативні та змістовні відповіді на свої питання.





    Схожі новини
  • На Житомирщині відбулися навчання щодо засад антикорупційного законодавства
  • У Вінниці Держпродспоживслужба та бізнес обговорили безпечність харчових продуктів
  • На Полтавщині відбувся семінар-навчання з актуальних питань діяльності Держпродспоживслужби
  • На Буковині зроблено перші кроки в запровадженні програмного продукту «Єдиний державний реєстр ветеринарних документів»
  • На Херсонщині відбудеться семінар щодо вимог законодавства України в сфері захисту споживачів

  • Додати комментар
    Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

На Житомирщині фахівці Держпродспоживслужби провели семінар для представників закладів громадського харчування


На Житомирщині фахівці Держпродспоживслужби провели семінар для представників закладів громадського харчування

31 травня 2019 року у Головному управлінні Держпродспоживслужби в Житомирській області за ініціативи фахівців управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини  спільно з представниками ГО «Союз споживачів та підприємців» відбувся  семінар на тему «Впровадження системи НАССР у закладах громадського харчування, переваги стандартизації, лабораторний та державний контроль».

Захід орієнтований на представників закладів громадського харчування, які мають на меті привести господарську діяльність у відповідність вимогам чинного законодавства, оптимізувати бізнес-процеси, підвищити довіру споживача та власне рейтинг закладу. До участі у семінарі долучились близько 100 суб'єктів господарювання області.

Відкрив семінар перший заступник начальника Головного управління в Житомирській області Ігор Волківський, який коротко ознайомив присутніх із повноваженнями та основними напрямками  діяльності Держпродспоживслужби. Він зазначив, що сьогодні система НАССР покладена в основу управління безпечністю харчових продуктів найкращими світовими виробниками. Належна реалізація НАССР дозволяє не тільки знизити певні ризики, а ще й дозволяє значно удосконалити роботу закладів громадського харчування.

У ході проведення семінару присутні детально розглянули законодавчі вимоги щодо впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів та особливості здійснення контролю з боку держави.

В.о. директора Житомирської Регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби  розповіла про важливість та необхідність здійснення  державного лабораторного контролю у закладах громадського харчування, як основа дієвості впроваджених заходів системи НАССР.

Аудитор систем управління безпечністю харчових продуктів да директор ТОВ «Тестметрстандарт» детально ознайомив присутніх з етапами та процесами впровадження системи НАССР.

Фахівці управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини  ознайомили  присутніх про кінцеві терміни впровадження систем контролю виробництва безпечної харчової продукції.

Захід проходив дуже активно, у форматі відкритого діалогу, учасники семінару мали змогу отримати інформативні та змістовні відповіді на свої питання.





Схожі новини
  • На Житомирщині відбулися навчання щодо засад антикорупційного законодавства
  • У Вінниці Держпродспоживслужба та бізнес обговорили безпечність харчових продуктів
  • На Полтавщині відбувся семінар-навчання з актуальних питань діяльності Держпродспоживслужби
  • На Буковині зроблено перші кроки в запровадженні програмного продукту «Єдиний державний реєстр ветеринарних документів»
  • На Херсонщині відбудеться семінар щодо вимог законодавства України в сфері захисту споживачів

  • Додати комментар
    Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.