Аграрний тиждень. Україна
» » На Житомирщині відбулися навчання щодо засад антикорупційного законодавства
» » На Житомирщині відбулися навчання щодо засад антикорупційного законодавства

На Житомирщині відбулися навчання щодо засад антикорупційного законодавства



28 травня 2019 року у Головному управлінні Держпродспоживслужби у Житомирській області відбувся семінар з питань дотримання вимог антикорупційного законодавства. 

Участь у семінарі  взяли Начальник Головного управління Держпродспоживслужби у Житомирській області Олександр Шпита, відповідальні особи за проведення роботи з питань запобігання корупції районних та міського управлінь, Житомирської регіональної та міжрайонних лабораторій Держпродспоживслужби, районних та міської державних лікарень ветеринарної медицини.

Фахівці Головного управління Держпродспоживслужби надали детальні роз’яснення учасникам семінару щодо основних засад антикорупційного законодавства. Під час обговорення вивчались та надавалися роз’яснення норм  Закону України «Про запобігання корупції».

Аналогічний захід був проведений напередодні для держслужбовців Головного управління Держпродспоживслужби у Житомирській області.





Схожі новини
  • Фахівці Держпродспоживслужби Закарпаття вчилися здійснювати внутрішній контроль в системі Служби
  • 12.04.2019 на Херсонщині відбудеться круглий стіл щодо ціноутворення при реалізації медпрепаратів в рамках урядової програми «Доступні ліки»
  • На Херсонщині відбудеться обговорення роботи забійних підприємств за принципами НАССР
  • На Буковині зроблено перші кроки в запровадженні програмного продукту «Єдиний державний реєстр ветеринарних документів»
  • На Херсонщині обговорили пріоритетні напрямки із запобігання захворювань бджіл та першочергові заходи при їх отруєнні

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.