Аграрний тиждень. Україна
» » На Херсонщині розглянуть організацію санітарно - епідеміологічних розслідувань
» » На Херсонщині розглянуть організацію санітарно - епідеміологічних розслідувань

На Херсонщині розглянуть організацію санітарно - епідеміологічних розслідувань


Інші документи

21 червня 2019 року у м. Каховка Херсонської області відбудеться навчання-нарада на тему «Актуальні питання організації заходів щодо санітарно-епідеміологічних розслідувань, локалізації та ліквідації ускладнень санітарно-епідемічної ситуації».

Захід організований Головним управлінням Держпродспоживслужби в Херсонській області за ініціативи Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства та безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини.

До участі запрошуються представники державної установи «Херсонський обласний лабораторний центр МОЗ України», фахівці міських, районних, міжрайонних управлінь Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області та інші бажаючі.

У ході навчання учасники розглянуть повноваження Держпродспоживслужби та лабораторних центрів при організації санітарно-епідеміологічних розслідувань групових інфекційних захворювань, групових та індивідуальних харчових отруєнь, масових неінфекційних захворювань (отруєнь). Також планується обговорення встановлення постачальників та виробників продукції, з якою пов'язуються випадки ускладнення санепідситуації, здійснення відповідних заходів державного контролю щодо цих суб'єктів господарювання з питань дотримання ними законодавства у сфері харчових продуктів та ветеринарно-санітарних вимог.

Також учасники заходу зможуть попрактикуватись у  розв'язанні ситуаційних завдань тощо.

Місце проведення заходу: вул. Велика Куликовська, 103, м. Каховка Херсонської області (приміщення Каховської міської ради).  

Час проведення: 9: 00





Схожі новини
  • На Херсонщині обговорять питання взаємодії територіальних органів Держпродспоживслужби у сфері ринкового нагляду
  • На Закарпатті фахівці Держпродспоживслужби активізували роботу з підготовки до оздоровчої кампанії у школах
  • На Херсонщині відбудеться обговорення роботи забійних підприємств за принципами НАССР
  • На Херсонщині обговорять санітарно-епідемічні вимоги до надання послуг перукарням та салонами краси
  • На Херсонщині обговорили пріоритетні напрямки із запобігання захворювань бджіл та першочергові заходи при їх отруєнні

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.