Аграрний тиждень. Україна
» » Президент УЗА Микола Горбачьов приєднався до робочої групи «Вантажні залізничні перевезення» ініціативи «Громадський аудит Уряду»
» » Президент УЗА Микола Горбачьов приєднався до робочої групи «Вантажні залізничні перевезення» ініціативи «Громадський аудит Уряду»

Президент УЗА Микола Горбачьов приєднався до робочої групи «Вантажні залізничні перевезення» ініціативи «Громадський аудит Уряду»






Ініціатива «Укрзалізниці» із закриття так званих малодієвих вантажних станцій б’є в першу чергу по зерновиках. Від залізничної інфраструктури відрізаються цілі райони країни. Відповідно, малий та середній бізнес мають шукати альтернативні шляхи доставки вантажів. Президент Української Зернової Асоціації Микола Горбачьов приєднався до робочої групи «Вантажні залізничні перевезення» ініціативи «Громадський аудит Уряду», аби разом з іншими фахівцями галузі напрацювати пропозиції щодо вирішення згаданої проблеми, озвучити позицію бізнесу, який в першу чергу потерпає від дій «УЗ», що не були погоджені із підприємцями.


//www.business-varta.com

 





Схожі новини
  • Зерновики та Укрзалізниця розпочали рух до порозуміння
  • Підвищення тарифів на Укразалізниці коштуватиме аграріям 1,5 млрд грн
  • Вантажні перевезення подорожчають вже влітку
  • Рекакція бізнесу на Проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України щодо створення справедливих умов для реалізації сільгосппродукції та підтримки безпосередніх сільгосптоваровиробників (2527від 02.04.2015)
  • Укрзалізниця проіндексує тарифи на вантажні перевезення на 12,2%

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.