Аграрний тиждень. Україна
» » Делегація з України взяла участь у ICAR 2019
» » Делегація з України взяла участь у ICAR 2019

Делегація з України взяла участь у ICAR 2019


Делегація від України у складі заступника директора Департаменту аграрної політики та сільського господарства Олени Альшанової, директора Державного підприємства «Агентство з ідентифікації і реєстрації тварин» Ігоря Клименка та представників підприємства бере участь у Генеральній Асамблеї Міжнародного Комітету з ідентифікації та реєстрації тварин (ICAR). 

Під час генеральної асамблеї обговорювалися стратегічні питання: розробки та надання нових послуг в тваринництві,  сертифікація виробників, підтвердження якості продукції,  послуг на міжнародному рівні через перевірку на відповідність міжнародним вимогам.

Також  делегація відвідала засідання робочих груп з питань контролю якості молочної сировини, технологій оцінювання продуктивності у м'ясного скотарстві. 

Велику участь приділяли вибору методик, що найбільш достовірно оцінюють якість сировини, вибору обладнання, яке найефективніше відповідає потребам виробників щодо відбору проб та контролю їх якості.

Крім того, генетичні дослідження щодо якості нащадків,  прогнозування молочної та м'ясної продуктивності проводяться у багатьох країнах. З результатами деяких таких проектів було ознайомлення відвідувачів спеціалізованих семінарів, що також проводяться у рамках Асамблеї.





Схожі новини
  • Відбулося урочисте відкриття 87-ї Генеральної сесії Світової Асамблеї делегатів МЕБ
  • Україна підтвердила свій статус країни, вільної від ящуру без вакцинації
  • Делегація України візьме участь в роботі 86-ї Генеральній сесії Світової Асамблеї Делегатів МЕБ
  • Українська делегація бере участь у 81-й Генеральній сесії Асамблеї делегатів Всесвітньої організації охорони здоров’я тварин МЕБ
  • Система ідентифікації тварин: обмін досвідом

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.