Аграрний тиждень. Україна
» » Фахівці Держпродспоживслужби Закарпаття обговорили актуальні питання діяльності
» » Фахівці Держпродспоживслужби Закарпаття обговорили актуальні питання діяльності

Фахівці Держпродспоживслужби Закарпаття обговорили актуальні питання діяльності



Начальник Головного управління Держпродспоживслужби в Закарпатській області Іван Гуледза провів виробничу нараду щодо   проблемних питань регіону.

Захід проходив за участю фахівців структурних підрозділів Головного управління Держпродспоживслужби в Закарпатській області та регіональної державної лабораторії.

Під час наради обговорено питання запровадження електронного документообігу та системи моніторингу оцінювання результатів службової діяльності держслужбовців, які обіймають посади категорій «Б» та «В», переоформлення державного майна, складання протоколів у сфері безпечності харчових продуктів та виконання індивідуальних програм держслужбовців.

Керівники ветлікарень прозвітували про виконану роботу зі щеплення домашніх тварин (котів і собак) проти сказу, також отримали відповідні роз’яснення щодо порядку зберігання вакцини.

 Іван Гуледза звернув увагу на ситуацію, що склалася із захворюванням на сказ в регіоні.

Окремо начальник Головного управління Держпродспоживслужби в Закарпатській області зупинився на питанні обстеження закладів оздоровлення та відпочинку у літній сезон і забезпечення у них дотримання санітарно-епідемічних вимог з метою запобігання епідемічним ускладненням.

Він зауважив, що у зв’язку з підвищенням температури повітря пильнішої уваги заслуговує сфера безпечності харчових продуктів, насамперед реалізації харчових продуктів на підприємствах роздрібної торгівлі.





Схожі новини
  • Держінспектори Закарпаття пройшли навчання щодо належного здійснення заходів державного нагляду у сфері господарської діяльності
  • Фахівці Держпродспоживслужби Закарпаття вчилися здійснювати внутрішній контроль в системі Служби
  • На Закарпатті обговорили епізоотичну ситуацію в області
  • В епізоотичній ситуації зі сказу та АЧС на Закарпатті відзначається покращення
  • На Херсонщині відбудеться обговорення роботи забійних підприємств за принципами НАССР

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.