Аграрний тиждень. Україна
» » На Закарпатті обговорили епізоотичну ситуацію в області
» » На Закарпатті обговорили епізоотичну ситуацію в області

На Закарпатті обговорили епізоотичну ситуацію в області



22 травня 2019 року у конференц-залі Головного управління Держпродспоживслужби у Закарпатській області відбулося засідання колегії за результатами роботи впродовж першого кварталу поточного року, в ході якого учасники заходу обговорили стан виконання Плану протиепізоотичних заходів з вакцинації проти сказу, проведення ідентифікації та реєстрації тварин за вказаний період.

Захід відбувся за участі керівників структурних підрозділів Головного управління, обласних, міських і районних лікарень ветеринарної медицини, регіональної та міжрайонних лабораторій, представників Закарпатської філії ДП «Агентство з ідентифікації і реєстрації тварин».

Присутні підбили підсумки роботи Управління безпечності харчових продуктів і ветеринарної медицини та Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства за І квартал 2019 року.

Також у ході заходу учасники розглянули питання про підготовчі заходи з впровадження електронного документообігу в Головному управлінні Держпродспоживслужби у Закарпатській області, організацію внутрішнього контролю та про підготовку до проведення акредитації Хустської міжрайонної державної лабораторії Держпродспоживслужби в системі ISO.

За підсумками проведеного засідання колегії були прийняті відповідні рішення.





Схожі новини
  • Держпродспоживслужба підбила підсумки роботи за перший квартал
  • На Херсонщині відбудеться обговорення роботи забійних підприємств за принципами НАССР
  • На Буковині зроблено перші кроки в запровадженні програмного продукту «Єдиний державний реєстр ветеринарних документів»
  • На Херсонщині обговорили пріоритетні напрямки із запобігання захворювань бджіл та першочергові заходи при їх отруєнні
  • Ветеринарами Закарпаття проведено більше 4-х мільйонів вакцинацій

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.