Аграрний тиждень. Україна
» » Фахівці Держпродспоживслужби Закарпаття вчилися здійснювати внутрішній контроль в системі Служби
» » Фахівці Держпродспоживслужби Закарпаття вчилися здійснювати внутрішній контроль в системі Служби

Фахівці Держпродспоживслужби Закарпаття вчилися здійснювати внутрішній контроль в системі Служби


30 травня 2019 року у Головному управлінні Держпродспоживслужби у Закарпатській області відбувся семінар-навчання для фахівців  міських та районних управлінь Держпродспоживслужби.

Захід проходив під головуванням начальника Головного управління Держпродспоживслужби у Закарпатській області Івана Гуледзи.

Звертаючись до учасників навчань, Іван Гуледза зауважив, що основною метою заходу є надання практичної допомоги у запровадженні системи внутрішнього контролю. За його словами,  вдосконалення публічного управління та розбудови системи внутрішнього контролю сприятиме посиленню управлінської відповідальності і підзвітності та ефективності роботи колективу загалом.

Учасники навчань обговорили порядок здійснення внутрішнього контролю, детально зупинилася на питаннях характеристики  системи внутрішнього контролю і видів внутрішніх документів та визначення стратегічних і операційних цілей суб’єктів внутрішнього контролю.

Під час навчань присутні обговорили питання, що стосуються  ідентифікації ризиків і способів управління ними та здійснення заходів контролю і моніторингу.

Також окрему увагу було приділено порядку складання адміністративних регламентів, здійснення документообігу та складання технологічної карти.

За підсумками проведеного навчання, учасникам надані відповіді на проблемні  питання та рекомендації щодо практичного застосування вивченого.





Схожі новини
  • На Закарпатті відбувся семінар - нарада щодо принципів впровадження і застосування системи НАССР
  • У Кропивницькому державні інспектори Головного управління Держпродспоживслужби відпрацювали проведення аудиту системи НАССР
  • На Закарпатті обговорили епізоотичну ситуацію в області
  • Фахівці Держпродспоживслужби з усієї України обговорили питання удосконалення системи внутрішнього контролю та аудиту
  • Фахівці Держпродспоживслужби Закарпаття вивчали порядок відбору зразків харчових продуктів

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.