Аграрний тиждень. Україна
» » Українці їдять втричі менше свинини, ніж жителі ЄС
» » Українці їдять втричі менше свинини, ніж жителі ЄС

    Українці їдять втричі менше свинини, ніж жителі ЄС


    Українці їдять втричі менше свинини, ніж жителі ЄС

     Споживання м’яса в Україні поступово скорочується. Дедалі частіше вітчизняні покупці надають перевагу курятині перед традиційною свининою. За даними аналітичного відділу Ради з питань експорту продовольства (UFEB), українці їдять свинини втричі менше, ніж європейці, повідомляє УНН.


     
    З огляду на те, що поголів’я свиней продовжує скорочуватись, імпорт свинини досі в кілька разів перевищує обсяги експорту, утім, на думку експертів UFEB, це не є критичним для внутрішнього ринку. Найбільше свинини цього року Україна закуповувала у Польщі та Німеччини.
     
    У середньому українці споживають близько 45 кілограмів м’яса на рік. Більш, ніж половина з загального обсягу споживання (24 кілограми) – це курятина. На другому місці – свинина, а на третьому – яловичина. Інші види м’яса відіграють незначну роль в раціоні жителів України.
     
    1,2 млн тонн – саме стільки м’яса спожили українці в 2018 році. Курятина найбільш популярна, оскільки є найдешевшою. Традиційної свинини українці спожили у середньому 15 кілограмів за рік, а яловичини – 5,5 кілограма.
     
    Meat-Inform





    Схожі новини
  • За рік Україна скоротила експорт свинини на рекордні майже 300% - аналітики
  • Споживання свинини знизилося на 5%
  • Українці з’їли більше свинини ніж курятини
  • Експорт свинини зменшився
  • Україна зменшила імпорт свинини на 5,5%

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

Українці їдять втричі менше свинини, ніж жителі ЄС


Українці їдять втричі менше свинини, ніж жителі ЄС

 Споживання м’яса в Україні поступово скорочується. Дедалі частіше вітчизняні покупці надають перевагу курятині перед традиційною свининою. За даними аналітичного відділу Ради з питань експорту продовольства (UFEB), українці їдять свинини втричі менше, ніж європейці, повідомляє УНН.


 
З огляду на те, що поголів’я свиней продовжує скорочуватись, імпорт свинини досі в кілька разів перевищує обсяги експорту, утім, на думку експертів UFEB, це не є критичним для внутрішнього ринку. Найбільше свинини цього року Україна закуповувала у Польщі та Німеччини.
 
У середньому українці споживають близько 45 кілограмів м’яса на рік. Більш, ніж половина з загального обсягу споживання (24 кілограми) – це курятина. На другому місці – свинина, а на третьому – яловичина. Інші види м’яса відіграють незначну роль в раціоні жителів України.
 
1,2 млн тонн – саме стільки м’яса спожили українці в 2018 році. Курятина найбільш популярна, оскільки є найдешевшою. Традиційної свинини українці спожили у середньому 15 кілограмів за рік, а яловичини – 5,5 кілограма.
 
Meat-Inform





Схожі новини
  • За рік Україна скоротила експорт свинини на рекордні майже 300% - аналітики
  • Споживання свинини знизилося на 5%
  • Українці з’їли більше свинини ніж курятини
  • Експорт свинини зменшився
  • Україна зменшила імпорт свинини на 5,5%

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.