Аграрний тиждень. Україна
АТУ»Новини»Українці їдять втричі менше свинини, ніж жителі ЄС
АТУ»Новини»Українці їдять втричі менше свинини, ніж жителі ЄС

    Українці їдять втричі менше свинини, ніж жителі ЄС


    Українці їдять втричі менше свинини, ніж жителі ЄС

     Споживання м’яса в Україні поступово скорочується. Дедалі частіше вітчизняні покупці надають перевагу курятині перед традиційною свининою. За даними аналітичного відділу Ради з питань експорту продовольства (UFEB), українці їдять свинини втричі менше, ніж європейці, повідомляє УНН.


     
    З огляду на те, що поголів’я свиней продовжує скорочуватись, імпорт свинини досі в кілька разів перевищує обсяги експорту, утім, на думку експертів UFEB, це не є критичним для внутрішнього ринку. Найбільше свинини цього року Україна закуповувала у Польщі та Німеччини.
     
    У середньому українці споживають близько 45 кілограмів м’яса на рік. Більш, ніж половина з загального обсягу споживання (24 кілограми) – це курятина. На другому місці – свинина, а на третьому – яловичина. Інші види м’яса відіграють незначну роль в раціоні жителів України.
     
    1,2 млн тонн – саме стільки м’яса спожили українці в 2018 році. Курятина найбільш популярна, оскільки є найдешевшою. Традиційної свинини українці спожили у середньому 15 кілограмів за рік, а яловичини – 5,5 кілограма.
     
    Meat-Inform





    Схожі новини
  • Споживання свинини знизилося на 5%
  • Експорт свинини зменшився
  • Українці з’їли більше свинини ніж курятини
  • За рік Україна скоротила експорт свинини на рекордні майже 300% - аналітики
  • Україна зменшила імпорт свинини на 5,5%

  • Додати комментар
    Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

Українці їдять втричі менше свинини, ніж жителі ЄС

18 липень, Розділ Новини, переглядів 2 334

Українці їдять втричі менше свинини, ніж жителі ЄС

 Споживання м’яса в Україні поступово скорочується. Дедалі частіше вітчизняні покупці надають перевагу курятині перед традиційною свининою. За даними аналітичного відділу Ради з питань експорту продовольства (UFEB), українці їдять свинини втричі менше, ніж європейці, повідомляє УНН.


 
З огляду на те, що поголів’я свиней продовжує скорочуватись, імпорт свинини досі в кілька разів перевищує обсяги експорту, утім, на думку експертів UFEB, це не є критичним для внутрішнього ринку. Найбільше свинини цього року Україна закуповувала у Польщі та Німеччини.
 
У середньому українці споживають близько 45 кілограмів м’яса на рік. Більш, ніж половина з загального обсягу споживання (24 кілограми) – це курятина. На другому місці – свинина, а на третьому – яловичина. Інші види м’яса відіграють незначну роль в раціоні жителів України.
 
1,2 млн тонн – саме стільки м’яса спожили українці в 2018 році. Курятина найбільш популярна, оскільки є найдешевшою. Традиційної свинини українці спожили у середньому 15 кілограмів за рік, а яловичини – 5,5 кілограма.
 
Meat-Inform





Схожі новини
  • Споживання свинини знизилося на 5%
  • Експорт свинини зменшився
  • Українці з’їли більше свинини ніж курятини
  • За рік Україна скоротила експорт свинини на рекордні майже 300% - аналітики
  • Україна зменшила імпорт свинини на 5,5%

  • Додати комментар
    Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.