Аграрний тиждень. Україна
» » Споживачі переходять зі свинини на куртину
» » Споживачі переходять зі свинини на куртину

    Споживачі переходять зі свинини на куртину


    Про це повідомляє meat-inform.com.

    ​Китайці переорієнтовуються на яловичину, баранину та курятину, замість свинини, через те, що свиногосподарства країни суттєво постраждали від африканської чуми свиней.

    У Фінляндії споживання свинини зменшувалося протягом останніх трьох років поспіль, хоча загальне споживання м’яса не зменшилось – фіни в середньому їдять 81 кілограм цього продукту на рік, включаючи дичину та субпродукти.

    За минулий рік споживання свинини в Фінляндії знизилось на 3% і становить 32,5 кг на душу населення. Попит на яловичину також дещо зменшився до 19,3 кг. А споживання птиці в країні зростає вже протягом 10 років, а середнє споживання за підсумками минулого року склало 25,6 кг на людину.

    Що ж до нашої країни, то у 2017 році кожен українець в середньому спожив 48,98 кг м’яса, це 4,08 кг на місяць. У 2018 році цей показник склав 48,45 кг на рік або 4,04 кг на місяць. Цього року з січня по травень жителі країни споживали в середньому 3,8 кг м’яса щомісяця.

    Найчастіше українці купують курятину – вона складає половину м’ясного раціону жителів країни. У 2017 році курятина займала 49,7% у структурі всього спожитого м’яса, у 2018 році – вже 51,9%, а упродовж перших п’яти місяців цього року показник зріс до 54,3%.

    Нагадаємо, НБУ назвав причини подорожчання м'яса і молока.

    agravery.com





    Схожі новини
  • Українець споживає близько 11 кг свинини на рік — аналітики
  • Українці їдять втричі менше свинини, ніж жителі ЄС
  • У 2017 році збільшилося виробництво лише одного виду м’яса
  • Поголів’я ВРХ скоротилося на 1,5%
  • Україна: споживання свинини відновилося

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

Споживачі переходять зі свинини на куртину


Про це повідомляє meat-inform.com.

​Китайці переорієнтовуються на яловичину, баранину та курятину, замість свинини, через те, що свиногосподарства країни суттєво постраждали від африканської чуми свиней.

У Фінляндії споживання свинини зменшувалося протягом останніх трьох років поспіль, хоча загальне споживання м’яса не зменшилось – фіни в середньому їдять 81 кілограм цього продукту на рік, включаючи дичину та субпродукти.

За минулий рік споживання свинини в Фінляндії знизилось на 3% і становить 32,5 кг на душу населення. Попит на яловичину також дещо зменшився до 19,3 кг. А споживання птиці в країні зростає вже протягом 10 років, а середнє споживання за підсумками минулого року склало 25,6 кг на людину.

Що ж до нашої країни, то у 2017 році кожен українець в середньому спожив 48,98 кг м’яса, це 4,08 кг на місяць. У 2018 році цей показник склав 48,45 кг на рік або 4,04 кг на місяць. Цього року з січня по травень жителі країни споживали в середньому 3,8 кг м’яса щомісяця.

Найчастіше українці купують курятину – вона складає половину м’ясного раціону жителів країни. У 2017 році курятина займала 49,7% у структурі всього спожитого м’яса, у 2018 році – вже 51,9%, а упродовж перших п’яти місяців цього року показник зріс до 54,3%.

Нагадаємо, НБУ назвав причини подорожчання м'яса і молока.

agravery.com





Схожі новини
  • Українець споживає близько 11 кг свинини на рік — аналітики
  • Українці їдять втричі менше свинини, ніж жителі ЄС
  • У 2017 році збільшилося виробництво лише одного виду м’яса
  • Поголів’я ВРХ скоротилося на 1,5%
  • Україна: споживання свинини відновилося

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.