Аграрний тиждень. Україна
» » Володимир Лапа привітав професійну спільноту з Днем працівників торгівлі
» » Володимир Лапа привітав професійну спільноту з Днем працівників торгівлі

Володимир Лапа привітав професійну спільноту з Днем працівників торгівлі


Володимир Лапа привітав професійну спільноту з Днем працівників торгівлі


25 липня 2019 року в Київському національно торговельно-економічному університеті відбулися урочистості з нагоди Дня працівників торгівлі. Привітати представників професійної спільноти, студентство та викладацький склад з професійним святом прийшли заступник Міністра аграрної політики та продовольства України Олена Ковальова, Голова Держпродспоживслужби Володимир Лапа, експерти, представники бізнес-спільноти, громадських організацій та профільних асоціацій.

Володимир Лапа, вітаючи всіх присутніх з професійним святом, наголосив, що сфера торгівлі є однією із ключових галузей у економіці, і той внесок, який робиться за рахунок торгівлі, є дуже значущим для зміцнення економіки держави.

Він вислови переконання, що майбутнє України залежить від висококваліфікованих кадрів, яких, зокрема, випускає Київський національний торговельно-економічний університет.

«Держава за останній період зробила дуже багато для лібералізації умов торгівлі, розширення ринків збуту та сприяння зростанню експорту української продукції. Сподіваюся, що в Україні працюватиме соціально-відповідальний та добропорядний бізнес, який свій фокусуватиметься на повазі до споживача», - заявив Володимир Лапа.





Схожі новини
  • Органічна продукція може зайняти важливу нішу в структурі аграрної промисловості - Володимир Лапа
  • Привітання з професійним святом - Днем медичного працівника
  • У Держпродспоживслужбі привітали ветеранів з Днем пам'яті і примирення та Днем Перемоги
  • Володимир Лапа та бізнес обговорили актуальні питання зернової галузі
  • Володимир Лапа обговорив із представниками громадськості проблеми фальсифікації товарів в Україні

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.