Аграрний тиждень. Україна
» » Українські виробники кавунів об’єдналися в асоціацію
» » Українські виробники кавунів об’єдналися в асоціацію

    Українські виробники кавунів об’єдналися в асоціацію


    Про це повідомив голова ФГ «Палічева» Юрій Палич на своїй сторінці в Facebook.

    «Реєстрація громадської спілки Асоціація виробників Херсонського кавуна є першим офіційним кроком до реєстрації географічного зазначення« Херсонський кавун», – написав він.

    Аграрій пояснив, що реєстрація робиться і для того, щоб захистити репутацію регіональних продуктів харчування, сприяти сільській та сільськогосподарської діяльності, допомогти виробникам отримати преміальну ціну за свою автентичну продукцію і усунути недобросовісну конкуренцію і оману споживачів невідповідними продуктами, які можуть мати низьку якість або інший смак.

    За словами Юрія Палічева, херсонські виробники мають унікальний шанс, оскільки в ЄС лише один кавун має зареєстроване географічне зазначення: Anguria Reggiana (походженням з регіону Reggio Emilia в Італії).

    Відзначається, що у планах членів нової асоціації – багато креативних заходів з маркетингу та просування херсонського кавуна: це і організація кавунового фестивалю, і розроблення на основі кавуна фірмового коктейлю, фірмового міцного алкогольного напою та салату тощо.

    Нагадаємо, українську пшеницю вперше експортували ​​морем в Еквадор.

    agravery.com





    Схожі новини
  • Перші 10 географічних зазначень в Україні будуть включати сири, фрукти, вина і мед
  • Мелітопольська черешня може стати продуктом із географічним зазначенням
  • Назву «херсонський кавун» хочуть запатентувати
  • Україна експортувала понад 19 тис. тонн кавунів
  • Українські виробники збентежені через стрімке падіння цін на кавуни

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

Українські виробники кавунів об’єдналися в асоціацію


Про це повідомив голова ФГ «Палічева» Юрій Палич на своїй сторінці в Facebook.

«Реєстрація громадської спілки Асоціація виробників Херсонського кавуна є першим офіційним кроком до реєстрації географічного зазначення« Херсонський кавун», – написав він.

Аграрій пояснив, що реєстрація робиться і для того, щоб захистити репутацію регіональних продуктів харчування, сприяти сільській та сільськогосподарської діяльності, допомогти виробникам отримати преміальну ціну за свою автентичну продукцію і усунути недобросовісну конкуренцію і оману споживачів невідповідними продуктами, які можуть мати низьку якість або інший смак.

За словами Юрія Палічева, херсонські виробники мають унікальний шанс, оскільки в ЄС лише один кавун має зареєстроване географічне зазначення: Anguria Reggiana (походженням з регіону Reggio Emilia в Італії).

Відзначається, що у планах членів нової асоціації – багато креативних заходів з маркетингу та просування херсонського кавуна: це і організація кавунового фестивалю, і розроблення на основі кавуна фірмового коктейлю, фірмового міцного алкогольного напою та салату тощо.

Нагадаємо, українську пшеницю вперше експортували ​​морем в Еквадор.

agravery.com





Схожі новини
  • Перші 10 географічних зазначень в Україні будуть включати сири, фрукти, вина і мед
  • Мелітопольська черешня може стати продуктом із географічним зазначенням
  • Назву «херсонський кавун» хочуть запатентувати
  • Україна експортувала понад 19 тис. тонн кавунів
  • Українські виробники збентежені через стрімке падіння цін на кавуни

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.