Аграрний тиждень. Україна
АТУ»Новини»Компанії переходять на виробництво курей, що повільно ростуть
АТУ»Новини»Компанії переходять на виробництво курей, що повільно ростуть

    Компанії переходять на виробництво курей, що повільно ростуть


    Компанії переходять на виробництво курей, що повільно ростуть

     У червні компанія KFC взяла на себе зобов’язання щодо покращення якості курятини, яку продає в Європі. Це знаменує суттєві зміни для гіганта фаст-фуду, що приведуть до зміни орієнтації виробників та експортерів. У Великобританії, роздрібні торговці Marks & Spencer та Waitrose взяли на себе схожі зобов’язання на початку цього року.


     
    Зміни полягають у тому, що до 2026 року компаніям доведеться перейти від закупівлі порід птахів, які швидко ростуть, до таких, які ростуть розмірено, а на птахофабриках поголів’я матиме розташовуватись з розрахунку 30 кг / кв.м. Інші пристосування, які відносно поширені – принаймні у Західній Європі – включають наявність у приміщеннях, де утримують птахів, вікон та тюків.
     
    Деякі країни вже застосовують такі практики вирощування курей. У Франції приблизно чверть птахів вирощується повільніше, а у Великобританії цей показник становить близько 11%, включаючи вільний вигул та органіку.
     
    Хоча м’ясо птахів, вирощених в таких умовах є кориснішим для здоров’я людини, виробництво такого типу курятини завдає більше шкоди довкіллю, оскільки потребує більше ресурсів та продукує більше парникових газів.
     
    Meat-Inform





    Схожі новини
  • Учені виявили ген, який допоможе боротися з вірусами в курей
  • Всесвітній день птахів
  • Всесвітній день птахів
  • Всесвітній день птахів
  • США переходить на яйця, отримані за безкліткового утримання птиці

  • Додати комментар
    Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

Компанії переходять на виробництво курей, що повільно ростуть

02 серпень, Розділ Новини, переглядів 1 931

Компанії переходять на виробництво курей, що повільно ростуть

 У червні компанія KFC взяла на себе зобов’язання щодо покращення якості курятини, яку продає в Європі. Це знаменує суттєві зміни для гіганта фаст-фуду, що приведуть до зміни орієнтації виробників та експортерів. У Великобританії, роздрібні торговці Marks & Spencer та Waitrose взяли на себе схожі зобов’язання на початку цього року.


 
Зміни полягають у тому, що до 2026 року компаніям доведеться перейти від закупівлі порід птахів, які швидко ростуть, до таких, які ростуть розмірено, а на птахофабриках поголів’я матиме розташовуватись з розрахунку 30 кг / кв.м. Інші пристосування, які відносно поширені – принаймні у Західній Європі – включають наявність у приміщеннях, де утримують птахів, вікон та тюків.
 
Деякі країни вже застосовують такі практики вирощування курей. У Франції приблизно чверть птахів вирощується повільніше, а у Великобританії цей показник становить близько 11%, включаючи вільний вигул та органіку.
 
Хоча м’ясо птахів, вирощених в таких умовах є кориснішим для здоров’я людини, виробництво такого типу курятини завдає більше шкоди довкіллю, оскільки потребує більше ресурсів та продукує більше парникових газів.
 
Meat-Inform





Схожі новини
  • Учені виявили ген, який допоможе боротися з вірусами в курей
  • Всесвітній день птахів
  • Всесвітній день птахів
  • Всесвітній день птахів
  • США переходить на яйця, отримані за безкліткового утримання птиці

  • Додати комментар
    Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.