Аграрний тиждень. Україна
» » ПРОГНОЗ: EBITDA компанії «Астарта-Київ» зменшиться
» » ПРОГНОЗ: EBITDA компанії «Астарта-Київ» зменшиться

ПРОГНОЗ: EBITDA компанії «Астарта-Київ» зменшиться


Так прокоментував звіт компанії за перше півріччя керівник аналітичного відділу Concorde Capital  Олександр Паращій, передає latifundist.com.

«За нашими оцінками, чиста виручка "Астарти" в першому півріччі поточного року склала близько €218 млн, що на 25% більше в порівнянні з аналогічним періодом минулого року. Швидше за все, EBITDA компанії в першому півріччі 2019 року буде трохи нижче, ніж роком раніше (у порівнянні з 2% річним зростанням в першому кварталі 2019 р.), оскільки ціни на всю її основну продукцію (цукор, кукурудзу, соєві боби) залишаються низькими», — сказав Олександр Паращій.

Однак, на думку аналітика інвесткомпанії Concorde Capital Андрія Передерея, результати врожаю будуть сприяти зростанню прибутку компанії в кінці 2019 року і початку 2020 року.

Нагадаємо, «Астарта-Київ» зменшила реалізацію цукру з початку року на 17%.

agravery.com





Схожі новини
  • У першому кварталі 2019 р KSG Agro збільшив валовий і чистий прибуток на 56-57% в порівнянні з аналогічним періодом минулого року
  • «Бердянські жниварки» збільшили чистий прибуток у 2,5 рази
  • «Миронівський хлібопродукт» (МХП) в січні-березні 2014 року отримав 316 млн дол. чистого збитку
  • "Миронівський хлібопродукт" у І півріччі збільшив чистий прибуток на 97%
  • Agroton у першому кварталі збільшив чистий прибуток в 2,5 рази

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.