Аграрний тиждень. Україна
» » Держгеокадастр не використав 763 млн грн з бюджету
» » Держгеокадастр не використав 763 млн грн з бюджету

Держгеокадастр не використав 763 млн грн з бюджету


Про це свідчать результати аудиторського звіту за результатами державного фінансового аудиту виконання бюджетних програм Держгеокадастру, передає AgroPolit.com.

«Сума залишків коштів станом на січень 2019 року, які надходять впорядку відшкодування втрат сільськогосподарського та лісогосподарського виробництва та із року в рік накопичуються на рахунках місцевих бюджетів і майже не використовуються, становить близько 763 млн грн», — йдеться у документі.

Також зазначається, що у Держгеокадастрі не створено єдиної комплексної системи внутрішнього контролю, а функціонують лише окремі його елементи. Запроваджені у Держгеокадастрі порядки управління засвідчили свою недієвість, що не сприяло своєчасній їх індефікації, реагування на них, їх запобіганню та зменшенню їх негативного впливу.

Така ситуація не сприяє ефективному та якісному виконанню покладених на Держгеокадастр функцій і завдань, створює передумови для порушення законодавства, неефективного використання коштів державного бюджету, недосягнення мети і завдань бюджетних програм, виконавцем яких є Держгеокадастр, — підсумовано у звіті.

Нагадаємо, на Дніпропетровщині викрили схему махінацій з землею працівників Держгеокадастру.

agravery.com





Схожі новини
  • На Вінниччині у порядку відшкодування втрат сільсько- та лісогосподарського виробництва надійшло 436,9 тис. гривень
  • До бюджетів надійшло 8 млн. грн. як відшкодування втрат сільгоспвиробництва
  • Держземагентство: До бюджетів різних рівнів надійшло 7,9 млн гривень у порядку відшкодування втрат сільсько- та лісогосподарського виробництва
  • В Україні з початку 2012 р. до бюджетів надійшло 58,5 млн грн відшкодування втрат у сільському та лісовому господарстві
  • Держземагентство: До бюджетів надійшло майже 60 млн. грн. відшкодування втрат

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.