Аграрний тиждень. Україна
» » На Київщині заснували перший в країні студентський виробничий кооператив
» » На Київщині заснували перший в країні студентський виробничий кооператив

    На Київщині заснували перший в країні студентський виробничий кооператив


    Про це пише UATV.

    Кооператив зареєстрований у травні 2019 році. Тут майбутні фермери не тільки осягають ази сироваріння, а й вчаться заробляти перші гроші. Досвід кооперативу в навчальному закладі запозичили у німецької школи Дойла, де добре працює дуальна форма навчання: навчання й виробництво об’єднані.

    Зараз студенти виготовляють 4  видів сиру: з шафраном, паприкою, італійськими травами, «Любительский» сир. У сири не додаються консерванти чи інші подібні речовини, тільки натуральні інгредієнти. Це забезпечує високу якість товару. У кооперативі студенти відслідковують весь шлях виробництва сиру: від отримання молока на фермі до реалізації виробленої продукції.

    Завідувач навчально-виробничою лабораторією тваринництва агротехнічного коледжу Віктор Петричук наголошує, що молодому спеціалісту після завершення навчання та отримання диплому потрібні реальні практичні знання.

    «Якщо випускник не спробував власним руками роботу на різних ділянках виробничого процесу на фермі, не розуміє практичних нюансів, то як він потім може керувати?» — акцентує Віктор Петричук.

    Нагадаємо, колишні кияни розвивають агротуризм на Черкащині.

    agravery.com





    Схожі новини
  • Як позбутися дефіциту фахівців
  • Рівненський державний аграрний коледж відзначив своє 60-річчя
  • Аграрна біржа видала перші сертифікати брокерів для торгівлі в Електронній торговій системі
  • Виробництво сиру в Росії у 2011-му році збільшилося на 1,6% — до 426,4 тис. т
  • Наступною жертвою "торгової війни" може стати український шоколад - експерт

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

На Київщині заснували перший в країні студентський виробничий кооператив


Про це пише UATV.

Кооператив зареєстрований у травні 2019 році. Тут майбутні фермери не тільки осягають ази сироваріння, а й вчаться заробляти перші гроші. Досвід кооперативу в навчальному закладі запозичили у німецької школи Дойла, де добре працює дуальна форма навчання: навчання й виробництво об’єднані.

Зараз студенти виготовляють 4  видів сиру: з шафраном, паприкою, італійськими травами, «Любительский» сир. У сири не додаються консерванти чи інші подібні речовини, тільки натуральні інгредієнти. Це забезпечує високу якість товару. У кооперативі студенти відслідковують весь шлях виробництва сиру: від отримання молока на фермі до реалізації виробленої продукції.

Завідувач навчально-виробничою лабораторією тваринництва агротехнічного коледжу Віктор Петричук наголошує, що молодому спеціалісту після завершення навчання та отримання диплому потрібні реальні практичні знання.

«Якщо випускник не спробував власним руками роботу на різних ділянках виробничого процесу на фермі, не розуміє практичних нюансів, то як він потім може керувати?» — акцентує Віктор Петричук.

Нагадаємо, колишні кияни розвивають агротуризм на Черкащині.

agravery.com





Схожі новини
  • Як позбутися дефіциту фахівців
  • Рівненський державний аграрний коледж відзначив своє 60-річчя
  • Аграрна біржа видала перші сертифікати брокерів для торгівлі в Електронній торговій системі
  • Виробництво сиру в Росії у 2011-му році збільшилося на 1,6% — до 426,4 тис. т
  • Наступною жертвою "торгової війни" може стати український шоколад - експерт

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.