Аграрний тиждень. Україна
» » Україна і Китай обговорили актуальні питання двостороннього співробітництва
» » Україна і Китай обговорили актуальні питання двостороннього співробітництва

Україна і Китай обговорили актуальні питання двостороннього співробітництва





У Міністерстві аграрної політики та продовольства відбулася зустріч з делегацією високого рівня Генеральної митної адміністрації Китайської Народної Республіки на чолі з Віце-міністром паном Лі Гуо, який перебуває в Україні з першим офіційним візитом новоствореної служби.

Від України на зустрічі взяли участь в. о. Міністра аграрної політики та продовольства Ольга Трофімцева та Голова Держпродспоживслужби Володимир Лапа.

Під час переговорів українські і китайські колеги відзначили високий рівень дружньої співпраці.

«Україна є важливим стратегічним партнером в торгових відносинах між Україною і Китаєм, у тому числі в сфері ветеринарії та фітосанітарії», - наголосив Віце-міністр Лі Гуо.

Співрозмовники обговорили поточний стан взаємної торгівлі продукцією тваринного і рослинного походження та проаналізували стан напрацювання двосторонніх проектів документів, зокрема погодження ряду ветеринарних сертифікатів.

За результатами зустрічі досягнуто домовленості щодо погодження міжнародного ветеринарного сертифіката для експорту антилоп з України до КНР.

Сторони також підтвердили взаємне бажання нарощувати взаємну торгівлю продукцією тваринного і рослинного походження та розширювати її асортимент.





Схожі новини
  • Володимир Лапа та представники посольства КНР обговорили актуальні питання двосторонньої співпраці
  • Україна та Білорусь обговорили ряд питань взаємної торгівлі
  • Україна та Словенія обговорили двостороннє співробітництво в сфері ветеринарних та фітосанітарних заходів
  • Україна та Словаччина обговорили перспективи розвитку двостороннього співробітництва галузі безпечності харчових продуктів та ветеринарії
  • Україна та Ірландія обговорили питання торгівлі харчовими продуктами

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.