Аграрний тиждень. Україна
» » На Вінниччині обговорили питання готовності закладів інтернатного типу до навчального року
» » На Вінниччині обговорили питання готовності закладів інтернатного типу до навчального року

На Вінниччині обговорили питання готовності закладів інтернатного типу до навчального року


Сьогодні, 17 вересня 2019 року, на базі Департаменту освіти і науки Вінницької обласної державної адміністрації відбулася робоча нарада з директорами шкіл-інтернатів обласного підпорядкування з питань готовності закладів до роботи в новому 2019-2020 навчальному році.

У нараді взяли участь фахівці відділу санітарно-епідеміологічного нагляду та організації розслідування спалахів Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області, які презентували слайди та матеріали щодо санітарно-епідемічної ситуації в Україні та,  зокрема у Вінницькій області.

Також на нараді були обговорені питання щодо якості підготовки кожного інтернату до роботи, забезпечення закладів водою, дотримання санітарно-гігієнічного та протиепідемічного режиму.

Фахівці відділу санепіднагляду Головного управління у Вінницькій області доповіли про основні порушення на харчоблоках інтернатів і наслідки недотримання дезінфекційного режиму та правил особистої гігієни працівників їдалень. Були обговорені питання постачання продовольчої сировини та харчових продуктів, технологія приготування страв, ведення медичної документації, питання зберігання продуктів і товарного сусідства тощо.

Всі присутні отримали інформаційні матеріали про санітарні правила,  накази, рекомендації та пам’ятки щодо організації роботи шкіл-інтернатів.





Схожі новини
  • На Житомирщині фахівці Держпродспоживслужби обговорили питання готовності навчальних закладів до нового навчального року
  • На Херсонщині фахівцям Держпродспоживслужби провели навчання організації заходів санітарно-епідеміологічних розслідувань
  • Про стан оздоровлення дітей в Одеській області в сезон 2019 року
  • Фахівці Держпродспоживслужби Вінничини розробили методичні рекомендації щодо медико-санітарного забезпечення відпочинку та оздоровлення дітей
  • Держпродспоживслужба перевірила дитсадки Вінниці щодо забезпечення ними санепідблагополуччя дітей

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.