Аграрний тиждень. Україна
» » На Запоріжжі відбувся бізнес-форум щодо ефективного впровадження системи HACCP в Україні
» » На Запоріжжі відбувся бізнес-форум щодо ефективного впровадження системи HACCP в Україні

    На Запоріжжі відбувся бізнес-форум щодо ефективного впровадження системи HACCP в Україні





    18 вересня 2019 року у м. Запоріжжя відбувся  бізнес форум щодо ефективного впровадження системи HACCP в Україні.

    Метою форуму було обговорення євроінтеграційних змін у харчовому законодавстві та демонстрація сучасних дієвих інструментів впровадження системи безпечності харчових продуктів, заснованої на принципах системи НАССР (Hazard Analysis Critical Control Points – система аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках – міжнародно визнаний метод виявлення та управління ризиками, пов’язаними із безпечністю харчових продуктів).

    У заході взяли участь директор Департаменту агропромислового розвитку Запорізької облдержадміністрації Андрій Поляков та начальник управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області Віталій Д’яков.

    Для обговорення проблем та актуальних питань на форумі зустрілися  провідні українські експерти з питань упровадження системи НАССР, керівники компаній, пов'язаних з виробництвом та обігом харчових продуктів, представники органів державної влади, наукових та освітніх профільних закладів. 

    Учасники розглянули нове харчове законодавство, про реєстрацію потужностей та про програми-передумови системи НАССР та обговорили застосування методів кольорового кодування в процедурах клінінгу.

     Також увага була приділена питанням проведення заходів державного нагляду (контролю), приклади реальних порушень, що були зафіксовані при перевірках операторів ринку та інші.

      Наприкінці заходу учасники отримали сертифікати.





    Схожі новини
  • На Вінниччині фахівці Держпродспоживслужби та Держрибагенства провели нараду з питань ефективного впровадження системи HACCP
  • У Вінниці Держпродспоживслужба та бізнес обговорили безпечність харчових продуктів
  • У Запорізькій області продовжуються навчання по принципам системи НАССР
  • Фахівці українських елеваторів вивчають систему HACCP
  • Мінагрополітики залучає експертів з впровадження системи НАССР

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

На Запоріжжі відбувся бізнес-форум щодо ефективного впровадження системи HACCP в Україні





18 вересня 2019 року у м. Запоріжжя відбувся  бізнес форум щодо ефективного впровадження системи HACCP в Україні.

Метою форуму було обговорення євроінтеграційних змін у харчовому законодавстві та демонстрація сучасних дієвих інструментів впровадження системи безпечності харчових продуктів, заснованої на принципах системи НАССР (Hazard Analysis Critical Control Points – система аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках – міжнародно визнаний метод виявлення та управління ризиками, пов’язаними із безпечністю харчових продуктів).

У заході взяли участь директор Департаменту агропромислового розвитку Запорізької облдержадміністрації Андрій Поляков та начальник управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області Віталій Д’яков.

Для обговорення проблем та актуальних питань на форумі зустрілися  провідні українські експерти з питань упровадження системи НАССР, керівники компаній, пов'язаних з виробництвом та обігом харчових продуктів, представники органів державної влади, наукових та освітніх профільних закладів. 

Учасники розглянули нове харчове законодавство, про реєстрацію потужностей та про програми-передумови системи НАССР та обговорили застосування методів кольорового кодування в процедурах клінінгу.

 Також увага була приділена питанням проведення заходів державного нагляду (контролю), приклади реальних порушень, що були зафіксовані при перевірках операторів ринку та інші.

  Наприкінці заходу учасники отримали сертифікати.





Схожі новини
  • На Вінниччині фахівці Держпродспоживслужби та Держрибагенства провели нараду з питань ефективного впровадження системи HACCP
  • У Вінниці Держпродспоживслужба та бізнес обговорили безпечність харчових продуктів
  • У Запорізькій області продовжуються навчання по принципам системи НАССР
  • Фахівці українських елеваторів вивчають систему HACCP
  • Мінагрополітики залучає експертів з впровадження системи НАССР

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.