Аграрний тиждень. Україна
» » Фахівці Держпродспоживслужби представники наукових установ та підприємств з усіх областей України обговорили питання щодо профілактики та діагностики зоонозних захворювань
» » Фахівці Держпродспоживслужби представники наукових установ та підприємств з усіх областей України обговорили питання щодо профілактики та діагностики зоонозних захворювань

Фахівці Держпродспоживслужби представники наукових установ та підприємств з усіх областей України обговорили питання щодо профілактики та діагностики зоонозних захворювань



З 16 по 17 вересня 2019 року у рамках Програми зменшення біологічної загрози в Україні, в селищі Лазурне Скадовського району на Херсонської області пройшов всеукраїнський семінар на тему: «Сучасні науково обґрунтовані підходи до профілактики та діагностики зоонозних захворювань в концепції «Єдине здоров’я»».

У семінарі взяли участь начальники протиепізоотичних відділів Головних управлінь Держпродспоживслужби областей, завідувачі паразитологічних відділів Державних лабораторій Держпродспоживслужби в областях, представники наукових установ МОЗУ та виробничих підприємств.

У ході семінару відбувалися дискусії з питань, що стосуються сфери громадського здоров’я і ветеринарної медицини.

Також учасники заходу заслухали доповіді доктора медичних наук, зав. кафедри медичної паразитології та тропічних хвороб Харківської медичної академії післядипломної освіти МОЗ України Катерини Бодні, доктора ветеринарних наук, професора Сумського Національного аграрного університету Тетяни Фотіної, доктора біологічних наук Інституту зоології ім. Шмальгаузена НААН України Віталія Харченко, кандидатів ветеринарних наук ДНДІЛДВСЕ Олега Литвиненко та Івана Полупана та інших науковців.

У ході семінару учасники мали можливість не тільки обмінятися досвідом роботи, а й спільно напрацювати ідеї для удосконалення профілактичних заходів та якості діагностики зоонозних захворювань.





Схожі новини
  • На Запоріжжі відбувся Всеукраїнський семінар для науковців та фахівців Держпродспоживслужби
  • Фахівці Держпродспоживслужби взяли участь у «Четвертому щорічному регіональному науковому симпозіуму в рамках концепції «Єдине здоров’я»
  • Володимир Лапа та представники Програми зменшення біологічної загрози обговорили співпрацю в галузі біобезпеки
  • Володимир Лапа та представники Програми зменшення біологічної загрози США обговорили план майбутньої співпраці
  • США допоможе Україні побороти АЧС

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.