Аграрний тиждень. Україна
» » На Рівненщині фахівці Держпродспоживслужби обговорили зміни у харчовому законодавстві та законодавстві про здійснення державного контролю
» » На Рівненщині фахівці Держпродспоживслужби обговорили зміни у харчовому законодавстві та законодавстві про здійснення державного контролю

    На Рівненщині фахівці Держпродспоживслужби обговорили зміни у харчовому законодавстві та законодавстві про здійснення державного контролю


    07 жовтня 2019 року на базі Рівненської регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби відбувся семінар-навчання на тему: «Нові підходи пов’язані зі змінами у харчовому законодавстві та законодавстві про здійснення державного контролю. Впровадження контролю щодо безпеки та якості харчових продуктів на ринках. Ветеринарно-санітарна експертиза продуктів тваринного та рослинного походження в державних лабораторіях ветеринарно-санітарної експертизи на ринках».

    Участь у заході взяли начальник Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області Володимир Лазарчук, державні інспектори Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області, завідуючі державними лабораторіями ветеринарно-санітарної експертизи на ринках області, директори та спеціалісти Рівненської регіональної, Сарненської, Млинівської міжрайонних державних лабораторій Держпродспоживслужби України.

    У ході семінару-навчання учасники обговорили порядок державного ветеринарно-санітарного контролю і ветеринарно-санітарної експертизи м’яса та м’ясних продуктів на ринках, здійснення державного ветеринарно-санітарного контролю на підконтрольних об’єктах та відповідальність операторів ринку за порушення законодавства у сфері харчових продуктів

    Також були обговорені результати перевірок ДЛВСЕ на ринках Рівненщини, паразитологічні дослідження, ветеринарно-санітарна оцінка м’яса та риби та ветеринарно-санітарні оцінки експертизи та оцінка продуктів забою тварин при інфекційних хворобах

    Після теоретичної частини учасники навчань відвідали одне із забійних підприємств області. Де провели практичні заняття із ветеринарно-санітарної експертизи та оцінки продуктів забою, дослідження м’яса на трихінельоз методом перетравлення в штучному шлунковому соці.

    По закінченню семінару-навчання всі учасники пройшли фінальне тестування для закріплення результатів.





    Схожі новини
  • Фахівці Держпродспоживслужби у Рівненській області провели навчання впровадження систем НАССР
  • Держінспектори Закарпаття пройшли навчання щодо належного здійснення заходів державного нагляду у сфері господарської діяльності
  • На Харківщині Держпродспоживслужба та науковці обговорили здійснення державного та ветеринарно-санітарного контролю на кордоні
  • На Херсонщині провели навчання для представників міжрайонних державних лабораторій
  • За 9 місяців Держпродспоживслужба не допустила на ринки понад 6,5 тис. тонн неякісних продуктів харчування

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

На Рівненщині фахівці Держпродспоживслужби обговорили зміни у харчовому законодавстві та законодавстві про здійснення державного контролю


07 жовтня 2019 року на базі Рівненської регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби відбувся семінар-навчання на тему: «Нові підходи пов’язані зі змінами у харчовому законодавстві та законодавстві про здійснення державного контролю. Впровадження контролю щодо безпеки та якості харчових продуктів на ринках. Ветеринарно-санітарна експертиза продуктів тваринного та рослинного походження в державних лабораторіях ветеринарно-санітарної експертизи на ринках».

Участь у заході взяли начальник Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області Володимир Лазарчук, державні інспектори Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області, завідуючі державними лабораторіями ветеринарно-санітарної експертизи на ринках області, директори та спеціалісти Рівненської регіональної, Сарненської, Млинівської міжрайонних державних лабораторій Держпродспоживслужби України.

У ході семінару-навчання учасники обговорили порядок державного ветеринарно-санітарного контролю і ветеринарно-санітарної експертизи м’яса та м’ясних продуктів на ринках, здійснення державного ветеринарно-санітарного контролю на підконтрольних об’єктах та відповідальність операторів ринку за порушення законодавства у сфері харчових продуктів

Також були обговорені результати перевірок ДЛВСЕ на ринках Рівненщини, паразитологічні дослідження, ветеринарно-санітарна оцінка м’яса та риби та ветеринарно-санітарні оцінки експертизи та оцінка продуктів забою тварин при інфекційних хворобах

Після теоретичної частини учасники навчань відвідали одне із забійних підприємств області. Де провели практичні заняття із ветеринарно-санітарної експертизи та оцінки продуктів забою, дослідження м’яса на трихінельоз методом перетравлення в штучному шлунковому соці.

По закінченню семінару-навчання всі учасники пройшли фінальне тестування для закріплення результатів.





Схожі новини
  • Фахівці Держпродспоживслужби у Рівненській області провели навчання впровадження систем НАССР
  • Держінспектори Закарпаття пройшли навчання щодо належного здійснення заходів державного нагляду у сфері господарської діяльності
  • На Харківщині Держпродспоживслужба та науковці обговорили здійснення державного та ветеринарно-санітарного контролю на кордоні
  • На Херсонщині провели навчання для представників міжрайонних державних лабораторій
  • За 9 місяців Держпродспоживслужба не допустила на ринки понад 6,5 тис. тонн неякісних продуктів харчування

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.