У Головному управлінні Держпродспоживслужби в Рівненській області відбувся семінар на тему: «Вимоги щодо розробки, впровадження систем безпечності харчових продуктів заснованих на принципах НАССР».
Участь у заході взяли спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області, начальники та фахівці районних, міськрайонного та міського управлінь Держпродспоживслужби області.
Семінар проводив міжнародний аудитор, технічний експерт TUV SUD.
У ході семінару учасники обговорили останні зміни в законодавстві безпечності харчових продуктів, питання здійснення державного контролю та обов’язкові процедури впровадження системи НАССР.
На завершення семінару учасники заходу пройшли тестування для засвоєння матеріалу.
Усі учасники семінару отримали сертифікати про проходження навчання.