Аграрний тиждень. Україна
» » На Херсонщині фахівці Держпродспоживслужби удосконалювали знання щодо здійснення державного контролю у формі аудиту
» » На Херсонщині фахівці Держпродспоживслужби удосконалювали знання щодо здійснення державного контролю у формі аудиту

На Херсонщині фахівці Держпродспоживслужби удосконалювали знання щодо здійснення державного контролю у формі аудиту




Днями Фахівці Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області провели семінар-тренінг із здійснення планового заходу державного контролю у формі аудиту постійно діючих процедур, заснованих на принципах НАССР, потужності ТДВ «Олешківський маслозавод» у м. Олешки Херсонської області.

У роботі семінару взяли участь начальники, державні інспектори районних та міських управлінь Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області.

Розпочинаючи навчання начальник Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області Віталій Боярський наголосив на важливості фахового підходу і удосконаленні професійних знань, умінь та навичок при здійсненні заходів контролю, які входять до компетенції Держпродспоживслужби.

Також під час тренінгу  учасники опрацювали питання визначення критичних контрольних точок, розробки та впровадження заходів з контролю, встановлення та впровадження системи моніторингу.

На завершення фахівці попрактикувалися у складанні уніфікованого акту за результатами заходу державного контролю у формі аудиту постійно діючих процедур, заснованих на принципах НАССР.





Схожі новини
  • Фахівці Держпродспоживслужби у Рівненській області провели навчання впровадження систем НАССР
  • На Херсонщині фахівцям Держпродспоживслужби провели навчання організації заходів санітарно-епідеміологічних розслідувань
  • На Херсонщині розглянуть організацію санітарно - епідеміологічних розслідувань
  • На Херсонщині обговорять питання взаємодії територіальних органів Держпродспоживслужби у сфері ринкового нагляду
  • На Херсонщині відбудеться обговорення роботи забійних підприємств за принципами НАССР

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.