Аграрний тиждень. Україна
» » На Кіровоградщині Держпродспоживслужба розпочала санепідрозслідування спалаху ГКІ серед вихованців футбольної команди ФК «Олександрія»
» » На Кіровоградщині Держпродспоживслужба розпочала санепідрозслідування спалаху ГКІ серед вихованців футбольної команди ФК «Олександрія»

На Кіровоградщині Держпродспоживслужба розпочала санепідрозслідування спалаху ГКІ серед вихованців футбольної команди ФК «Олександрія»


За оперативним повідомленням Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області 31.10.2019 зареєстровано спалах захворювання на гостру кишкову інфекцію серед вихованців футбольної дитячої команди ТОВ ФК «Олександрія», що харчувались за місцем проживання в кафе «Спорт-тайм» (вул. Шевченка, 58 б, м. Олександрія), внаслідок якого постраждало 14 осіб, із них 9 дітей.

Постраждалих дітей госпіталізовано до Центральної міської лікарні м. Олександрія та до Дитячої міської лікарні з попереднім діагнозом: «Гострий гастроентероколіт».

З метою встановлення причин та умов виникнення захворювань фахівцями Головного управління 01.11.2019 розпочато проведення санітарно-епідеміологічного розслідування спалаху з відбором проб для відповідних лабораторних досліджень.

За інформацією Головного управління кафе «Спорт-тайм» зареєстровано в Державному реєстрі потужностей операторів ринку за номером: r-UA-11-24-40 від 06.07.2016.

Головним управлінням у 2018 році та за поточний період 2019 року захід державного нагляду (контролю) у даному закладі не здійснювався.

Проведення протиепідемічних заходів триває.





Схожі новини
  • Держпродспоживслужба розпочала санепідрозслідування спалаху ГКІ серед учасників інвестиційного форуму в Маріуполі
  • Інформація про спалах харчової токсикоінфекції серед дітей ДП «Оздоровчо -спортивний табір Медик - 2» у смт Сергіївка Білгород-Дністровського району Одеської області станом на 12.07.2019
  • Інформація про санітарно-епідемічну ситуацію в дитячому закладі оздоровлення та відпочинку «Салют» в с. Коблево Березанського району Миколаївської області станом на 02.07.2019
  • Інформація про спалах на гостру кишкову інфекцію серед населення після відвідування кафе «Рандеву» м. Ковель Волинської області
  • Оновлена інформація про спалах захворювання на ГКІ серед дітей, який імовірно пов’язаний із продукцією Хмельницької дитячої молочної кухні станом на 05.04.2019

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.