Аграрний тиждень. Україна
» » Держпродспоживслужба продовжує працювати у штатному режимі
» » Держпродспоживслужба продовжує працювати у штатному режимі

Держпродспоживслужба продовжує працювати у штатному режимі





Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів продовжує працювати у штатному режимі. На цьому наголосила т. в. о. Голови Держпродспоживслужби Ольга Шевченко під час зустрічі з представниками бізнесу – членами Європейської Бізнес Асоціації.

«Служба продовжує працювати і виконувати свої функції та повноваження. Робочі рішення приймаються, документи підписуються, жодних зволікань не виникає», - наголосила Ольга Шевченко, відповідаючи на питання учасників зустрічі.

Під час спілкування т. в. о. Голови ознайомила присутніх із поточним станом справ, відповіла на питання та дала ряд роз’яснень щодо тематики, яка  цікавила представників бізнес-спільноти. Зокрема, піднімалися питання перегляду форм міжнародних ветеринарних та фітосанітарних сертифікатів, видачі висновків держсанекспертизи, експортних процедур та роботи над удосконаленням нормативно-правової бази.

За результатами заходу сторони домовилися започаткувати серію тематичних зустрічей за участю фахівців Держпродспоживслужби та представників бізнесу щодо обговорення на напрацювання шляхів вирішення ряду актуальних проблемних питань.





Схожі новини
  • У Держпродспоживслужби новий керівник
  • Володимир Лапа та представники Європейської Бізнес Асоціації обговорили актуальні питання взаємодії
  • Держпродспоживслужба та бізнес обговорили ряд актуальних питань щодо виробництва та міжнародної торгівлі харчовими продуктами
  • Україна та Канада обговорили перспективи відкриття канадського ринку для української продукції
  • Україна та Словенія обговорили двостороннє співробітництво в сфері ветеринарних та фітосанітарних заходів

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.