Аграрний тиждень. Україна
» » Ми боремося не з виробниками, а з явищем фальсифікації продукції, - Голова Громадської ради при Держпродспоживслужбі
» » Ми боремося не з виробниками, а з явищем фальсифікації продукції, - Голова Громадської ради при Держпродспоживслужбі

Ми боремося не з виробниками, а з явищем фальсифікації продукції, - Голова Громадської ради при Держпродспоживслужбі


«Ні державні органи влади, ні громадськість не борються з виробниками харчових продуктів – мова йде про боротьбу з явищем фальсифікації продукції. Бо чим більше в Україні сумлінних, прозорих та законослухняних виробників, тим легше громадським організаціям та відповідним державним органам виконувати свої функції», - заявив голова Громадської ради при Держпродспоживслужби Віталій Башинський 14 листопада 2019 року на прес-конференції з нагоди презентації проєкту «СТОП Фальсифікат».

Він наголосив, що підтримуючи проєкт «СТОП фальсифікат», реалізація якого широко підтримується Урядом, Держпродспоживслужбою, громадськістю та журналістами, ми даємо нашій країні шанс відновити довіру до вітчизняного виробника харчової продукції.

«Саме тому реалізація проєкту «СТОП фальсифікат» у практичну площину увійде лише через місяць – 16 грудня. За цей час ми очікуємо отримати потужний профілактичний ефект: виробники отримують шанс очистити полиці магазинів від фальсифікату,  замінивши його якісною продукцією», - наголосив Віталій Башинський.

При цьому він висловив сподівання, в реалізація зазначеного проєкту дасть сигнал світу, що Україна здатна виробляти якісні і безпечні продукти, вказувати на етикетках правдиву інформацію.





Схожі новини
  • Робота всіх лабораторій Держпродспоживслужби буде відкритою – встановлять вебкамери
  • Ініціатива громадськості щодо боротьби з фальсифікатом харчових продуктів – у топ-пріоритетах діяльності Уряду, - Тарас Висоцький
  • В Україні стартує масштабний медійний проєкт «СТОП Фальсифікат»
  • Фахівці Держпродспоживслужби візьмуть участь у прес-конференції з нагоди старту проекту «СТОП Фальсифікат»
  • Фахівці Держпродспоживслужби візьмуть участь у пре-конференції з нагоди старту проекту «СТОП Фальсифікат»

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.