Аграрний тиждень. Україна
» » На Волині фахівці Держпродспоживслужби удосконалили свої знання з антикорупційного законодавства
» » На Волині фахівці Держпродспоживслужби удосконалили свої знання з антикорупційного законодавства

На Волині фахівці Держпродспоживслужби удосконалили свої знання з антикорупційного законодавства


21 листопада 2019 року фахівці Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області пройшли навчання з удосконалення знань антикорупційного законодавства. 

Дані навчання проводилися з метою підвищення рівня правових знань фахівців Головного управління. У рамках заходу фахівці Держпродспоживслужби області розглянули питання щодо основних змін в антикорупційному законодавстві, обговорили основні порушення, пов’язані з корупцією та відповідальність за них. Також фахівці звернули увагу на обмеження щодо працевлаштування і сумісництва, одержання подарунків та запобігання одержання неправомірної вигоди та питань запобігання та врегулювання конфлікту інтересів.

Проведення навчань дало для фахівців Служби можливість поглибити знання з основних положень антикорупційного законодавства, отримати методичні рекомендації з організації роботи із запобігання корупції та виявлення її проявів, а також ознайомитися з міжнародним досвідом у сфері протидії корупції.





Схожі новини
  • На Франківщині фахівці Держпродспоживслужби області пройдуть навчання з удосконалення роботи та антикорупційного законодавства
  • На Закарпатті фахівці Держпродспоживслужби удосконалювали знання з антикорупційного законодавства
  • На Житомирщині відбулися навчання щодо засад антикорупційного законодавства
  • На Закарпатті фахівці Держпродспоживслужби активізували роботу з підготовки до оздоровчої кампанії у школах
  • Мінагрополітики посилило заходи щодо запобігання та протидії корупції

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.