Аграрний тиждень. Україна
» » На Франківщині Держпродспоживслужба запускає проєкт з підвищення правової обізнаності споживачів
» » На Франківщині Держпродспоживслужба запускає проєкт з підвищення правової обізнаності споживачів

На Франківщині Держпродспоживслужба запускає проєкт з підвищення правової обізнаності споживачів


З 4 грудня 2019 року на базі Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ фахівці Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області відбудеться серія інформаційних заходів, спрямованих на розвиток споживчої освіти серед здобувачів профтехосвіти та молоді.

Заходи розроблялися фахівцями Держпродспоживслужби області з врахуванням профорієнтації навчального процесу, які поширюватимуться на майбутніх працівників туристичної галузі, ресторанного господарства, сфери торгівлі, метрологічної діяльності, рекламної індустрії.

Така ініціатива Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області  має на меті розширювати практичні знання серед слухачів профтехосвіти та вищих навчальних закладів із реалізації державної політики у сферах захисту прав споживачів, безпечності харчових продуктів, санітарно-епідеміологічного нагляду і спрямована на забезпечення якісних показників життя та добробуту населення.

У Головному управлінні Держпродспоживслужби області впевнені, що даний проєкт сприятиме створенню умов для впровадження і розвитку споживчої освіти всіх рівнів, підвищенню рівня споживчої грамотності населення в цілому.    





Схожі новини
  • На Франківщині фахівці Держпродспоживслужби області пройдуть навчання з удосконалення роботи та антикорупційного законодавства
  • На Івано-Франківщині пройшли навчання для спеціалістів органів виконавчої влади та місцевого самоврядування
  • На Івано-Франківщині Держпродспоживслужба та облдержадміністрація розпочинають проект для старшокласників
  • На Франківщині відбудеться семінар нарада щодо питань гарантійних зобов’язань виробника та прав споживачів
  • На Франківщині відбудеться семінар щодо фітосанітарних вимог Туреччини та ЄАЕС

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.