З 4 грудня 2019 року на базі Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ фахівці Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області відбудеться серія інформаційних заходів, спрямованих на розвиток споживчої освіти серед здобувачів профтехосвіти та молоді.
Заходи розроблялися фахівцями Держпродспоживслужби області з врахуванням профорієнтації навчального процесу, які поширюватимуться на майбутніх працівників туристичної галузі, ресторанного господарства, сфери торгівлі, метрологічної діяльності, рекламної індустрії.
Така ініціатива Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області має на меті розширювати практичні знання серед слухачів профтехосвіти та вищих навчальних закладів із реалізації державної політики у сферах захисту прав споживачів, безпечності харчових продуктів, санітарно-епідеміологічного нагляду і спрямована на забезпечення якісних показників життя та добробуту населення.
У Головному управлінні Держпродспоживслужби області впевнені, що даний проєкт сприятиме створенню умов для впровадження і розвитку споживчої освіти всіх рівнів, підвищенню рівня споживчої грамотності населення в цілому.