Аграрний тиждень. Україна
» » У школі на Тернопільщині Держпродспоживслужба виявила продукцію неіснуючого підприємства
» » У школі на Тернопільщині Держпродспоживслужба виявила продукцію неіснуючого підприємства

У школі на Тернопільщині Держпродспоживслужба виявила продукцію неіснуючого підприємства



У ході проведення планового заходу державного нагляду (контролю) фахівці Головного управління Держпродспоживслужби у Тернопільській області у їдальні Борсуківської ЗОШ I-III ст. (Лановецький район) Тернопільської області виявили масло "Минское сладкосливочное несоленое" 72,5 %, яке було розфасоване на виробничих потужностях ТОВ «Деснянський маслозавод» (смт. Десна, Чернігівська область), за  результатами  досліджень, проведених Тернопільською державною регіональною лабораторією Держпродспоживслужби, це масло не відповідає жирнокислотному складу по вмісту молочного жиру (експертний висновок №003473 д.к./19 від 27 листопада 2019 р.).

У ході перевірки фахівці Служби встановили, що відомостей про виробника на упаковці не вказано, а  дане підприємство не було зареєстроване у Державному реєстрі потужностей операторів ринку, на які видано експлуатаційні дозволи, та Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань — фактично неіснуюче підприємство.

         Наразі результати перевірки узагальнюються Головним управлінням Держпродспоживслужби області для передачі їх правоохоронним органам.





Схожі новини
  • На Тернопільщині Держпродспоживслужба виявила фальсифіковану молочну продукцію
  • Держпродспоживслужби виявила фальсифіковане масло в ряді областей
  • На Кіровоградщині вилучено з обігу фальсифіковане масло
  • На Кіровоградщині Держпродспоживслужба виявила фальсифіковане масло в закладі оздоровлення та відпочинку дітей
  • На Кіровоградщині за порушення вимог законодавства щодо безпечності харчових продуктів одне із підприємств оштрафували на понад 40 тис. грн

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.